Золото є, рекорд встановила, але це не кінець: які плани у Ярослави Магучіх на наступні Олімпіади – ще дві

Ярослава Магучіх встановила світовий рекорд, здобула золото на Олімпійських іграх - невже на цьому кінець спортивної кар'єри? Спортсменка розповіла про свої плани.

Ярослава Магучіх є олімпійською чемпіонкою зі стрибків у висоту. Вона поділилася своїми амбіціями щодо майбутнього у спорті. Ярослава планує продовжувати свою кар’єру і має намір виступити на наступних двох Олімпійських іграх, які відбудуться у 2028 році в Лос-Анджелесі та у 2032 році в Брисбені.

Спортсменка висловила бажання не лише досягати нових вершин у стрибках, але й побити існуючий олімпійський рекорд, який становить 2,06 метра. Ярослава мріє стати дворазовою олімпійською чемпіонкою і активно працює над досягненням цієї мети.

Ярослава Магучіх розповіла, на скількох Олімпіадах планує ще виступити
Ярослава Магучіх розповіла, на скількох Олімпіадах планує ще виступити

Вона підкреслила важливість нового етапу підготовки, який розпочнеться з наступного циклу, що триватиме чотири роки до Олімпійських ігор у Лос-Анджелесі. Ярослава серйозно налаштована на те, щоб перевершити олімпійський рекорд, і вважає, що для цього потрібно докласти чимало зусиль.

У спортивному світі жінки зазвичай продовжують змагатися до певного віку, зокрема у стрибках у висоту це відбувається до приблизно 35 років. Тож Ярослава Магучіх ще встигає взяти участь у двох Олімпійських іграх. На момент планованих змагань в Австралії у 2032 році їй буде 31 рік, що, за її словами, дозволить їй продовжити виступи на високому рівні.

Ярослава Магучіх розповіла, на скількох Олімпіадах планує ще виступити
Ярослава Магучіх розповіла, на скількох Олімпіадах планує ще виступити

Нагадаємо, що цього Ярослава досягла значного успіху, ставши олімпійською чемпіонкою на Іграх у Парижі. Це досягнення стало її другою олімпійською медаллю, попередньо вона здобула бронзу на Олімпіаді в Токіо. Цього року Магучіх відзначилася і на інших змаганнях: вона виборола золоту медаль на чемпіонаті Європи, отримала срібло на чемпіонаті світу в приміщенні та стала чемпіонкою Діамантової ліги, перемігши на всіх етапах, в яких брала участь. Ці досягнення свідчать про її талановитість і наполегливість у спорті.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.