Усик чи Фʼюрі? Хто претендує на перемогу у бою-реванші – букмекери назвали однозначного фаворита

Олександр Усик здобув перемогу над Тайсоном Ф'юрі, хоча ставили зовсім не на нього - у грудні відбудеться реванш, тож хто цього разу є фаворитом українців і не тільки.

Поєдинок, запланований на 21 грудня 2024 року, обіцяє стати важливою подією в світі боксу. Український чемпіон Олександр Усик, який має титули WBA, WBO, WBC та IBO в надважкій вазі, вийде на ринг проти британця Тайсона Ф’юрі в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. Цей бій є реваншем і має величезне значення, адже на кону стоятимуть усі титули Усика.

Букмекери вже оцінили шанси обох боксерів на перемогу, і результати їхніх прогнозів свідчать про те, що фаворитом вважається український спортсмен. Коефіцієнт на його перемогу становить 1,54, що вказує на високу впевненість у його успіху. Водночас шанси Тайсона Ф’юрі оцінюються у 2,50. Найменш ймовірним результатом цього поєдинку вважається нічия.

Букмекери визначили фаворита бою-реваншу Олександра Усика і Тайсона Фʼюрі
Букмекери визначили фаворита бою-реваншу Олександра Усика і Тайсона Фʼюрі

Букмекерські аналітики представили свої прогнози щодо можливих результатів майбутнього бою між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком. Найбільш ймовірним результатом вважається перемога Усика за очками, на що встановлено коефіцієнт 2,25. При цьому шанси на те, що Усик виграє нокаутом, оцінюються в 4,50. Щодо Ф’юрі, ймовірність його перемоги достроково складає 4,10, а шанси на виграш за рішенням суддів – 6,50.

Експерти вважають, що повторний поєдинок між цими боксерами буде більш напруженим, ніж їх перша зустріч. Ф’юрі планує внести суттєві корективи у свою тактику, враховуючи свою попередню поразку. Водночас Усик, будучи чинним чемпіоном, діятиме з позиції сили, прагнучи не лише захистити свої титули, а й повністю позбавити Ф’юрі шансів на перемогу. Ці фактори, безсумнівно, створять на рингу конкурентну атмосферу.

Букмекери визначили фаворита бою-реваншу Олександра Усика і Тайсона Фʼюрі
Букмекери визначили фаворита бою-реваншу Олександра Усика і Тайсона Фʼюрі

Нагадаємо, що в їхньому попередньому бою Усик здобув перемогу над Ф’юрі за роздільним рішенням суддів під час головної події боксерського шоу. Важливою віхою поєдинку став нокдаун, який Усик завдав своєму супернику в дев’ятому раунді, що вплинуло на загальний хід боротьби.

Ця перемога дозволила Усикові захистити свої титули, а також відібрати у Ф’юрі пояс WBC. Таким чином, Олександр став першим абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні XXI століття, що підкреслило його видатні досягнення у професійному боксі.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.