На сонячному пагорбі і в зелених бурʼянах: 23-річна легкоатлетка Магучіх показала, якою була в юні роки

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх пригадала, якою була багато років тому – коли її шлях до спортивного Олімпу тільки-но починався. Подивіться у нашій фотодобірці, як виглядала спортсменка.

Ярослава Магучіх показала, якою була в юні роки – задовго до поїздок на світові спортивні Олімпіади. Спортсменка зізналась, який предмет в школі давався їй занадто складно і якому заняттю вона приділяла увесь свій вільний час.

Олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх у 23 роки змогла увійти в історію світової легкої атлетики у стрибках в висоту. Звичайна дівчинка з Дніпра завдяки своєму таланту та наполегливості змогла побити рекорд у столиці Франції, встановлений ще 37 років тому болгарською легкоатлеткою Стефкою Костадіновою.

Ярослава Магучіх розповіла, що вона в підлітковому віці займалася тим самим, що і всі діти. Творчі науки давались їй з легкістю, а ось легка атлетика прийшла в життя спортсменки трохи пізніше. Магучіх пригадала, як в шкільні роки відвідувала уроки малювання, а потім спорт заполонив усе її життя.

Звісно ж, до школи теж було потрібно ходити та здобувати знання. Але у звʼязку із постійними зборами та змаганнями це не завжди їй вдавалося.

Після зборів було важко. Особливо на математиці – зізналася спортсменка

Високий рівень активності – це саме те, що супроводжувало Ярославу Магучіх від самого дитинства. До речі, у великий спорт дівчинку привела сестра, якій просто набридло, що Ярослава постійно бігала по будинку.

Сестра майбутньої олімпійської чемпіонки і сама певний час займалась легкою атлетикою. Але для самої Ярослави Магучіх на самому початку спортивної карʼєри все це було лише грою.

Ярослава Магучіх показала себе в дитинстві
Ярослава Магучіх показала себе в дитинстві

В шкільні роки Магучіх користувалась популярністю у хлопців. За спогадами спортсменки – їй з дитинства подобалися різні хлопчики. Як це часто буває в школі – вона в першу чергу симпатизувала красеням. Вони ж, в свою чергу – висловлювали своє захоплення однокласницею у записочках із намальованими сердечками.

Вже на дитячих світлинах помітно, що Ярослава Магучіх воліє в одязі до спортивного стилю. Частіше за все дівчинка носила футболки з шортами або штанами. Волосся ж – завʼязувала в хвіст. Імовірно, щоб воно не заважало їй тренуватись.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.