Олександр Усик поставив крапку у своїй “волосяній” історії: ви будете здивовані виглядом лисого боксера

Боксер Олександр Усик в черговий раз розпрощався із своїм волоссям. Український спортсмен кардинально змінив імідж, повністю оголивши голову. Дивіться нові фото боксера в матеріалі "Одного Факту".

Абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Олександр Усик ошелешив українське суспільство оновленим іміджем. Він вирішив повністю прибрати з голови волосся та став лисим. Спортсмен зважився на такий крок не просто так, а перед першою битвою поглядів зі своїм супротивником, британським боксером Тайсоном Фʼюрі.

Відомо, що після поразки від Усика в травні 2024 року Фʼюрі забажав матчу-реваншу. Згодом спортмени визначились із датою події. Бій пройде 21 грудня в Ер-Ріяді (місто в Саудівській Аравії).

До боксерського поєдинку залишилось трохи більше місяця, тому суперники вийшли на першу битву поглядів. Перша прес-конференція перед повторним боєм абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі Олександра Усика і Тайсона Фʼюрі відбулась 23 жовтня.

Захід був проведений в Лондоні і супроводжувався персональною зустріччю суперників.
Український боксер заради виходу на дуель поглядів із Фʼюрі кардинально змінив свій імідж. Олександр повністю поголив голову, не лишивши на ній жодної волосинки. А ще – вдягнув на себе чорний костюм із червоною краваткою та білою сорочкою. В руках Усик тримав велику валізу.

Прихильники українця відразу розпізнали в його новому стилі кіллера Хітмена з однойменного фільму. Водночас суперник Олександра Усика Тайсон Фʼюрі вийшов на битву поглядів під трек “Barbie Girl”.

Олександр Усик поголився налисо
Олександр Усик поголився налисо

Слід зазначити, що перша зустріч спортсменів перед поєдинком у грудні відбулась майже без пригод. Хіба що “Циганський король” Фʼюрі вирішив трохи полоскотати українця Усика.

До речі, трюк з поголеною головою Олександр Усик робить не вперше. Кілька років тому він зробив теж саме – після програної суперечки із колегою Даніелем Ляпіним. Хлопці зіграли в популярну гру “Камінь, ножиці, папір” і український спортсмен в ній програв.

Олександр Усик поголився налисо перед боєм з Тайсоном Фʼюрі
Олександр Усик поголився налисо перед боєм з Тайсоном Фʼюрі

Олександру довелось виконувати обіцянку, яку він дав перед парі. І він повністю поголився.

Нові статті

Схожі статті

Справа не в холоді: ось чому радянські жінки ніколи не знімали в приміщенні хутряні шапки – цікаве пояснення

За радянських часів багато хто з жінок носив в приміщенні шапки з натурального хутра. В головному уборі сиділи в залі театру, ресторані і на роботі. В Мережі зʼявилось цікаве пояснення традиції.

Посеред концерту: заміжня Катерина Бужинська отримала пропозицію руки та серця від незнайомця (ФОТО)

Співачка Катя Бужинська 10 років одружена із бізнесменом-іноземцем. Однак законний шлюб не став на заваді новій пропозиції. Прихильник артистки на концерті вийшов на сцену та подарував їй обручку.

Екс-чоловік Шоптенко та Білик Дмитро Дікусар святкує 39-й день народження в компанії плюшевого зайця (ФОТО)

Дмитро Дікусар – український танцюрист, який понад 2 роки стоїть на захисті України. Сьогодні йому виповнюється 39 років і з нагоди власних іменин він оприлюднив на сторінці в Instagram новий допис.

З макіяжем та в криноліні: Ада Роговцева у пишній сукні з корсетом перевтілилась в даму 19 століття (ФОТО)

Ада Миколаївна Роговцева – талановита акторка родом з містечка Глухів на Сумщині. Творча професія зобовʼязує її завжди виглядати бездоганно та іноді перевтілюватись в героїнь минулих століть.