“Не хочеться”: легкоатлетка Ярослава Магучіх через рік після заручин відклала весілля та назвала причину

Олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх через рік після заручин повідомила, що відкладає весілля "на потім". В чому причина такого кроку – читайте в матеріалі від "Одного Факту".

Олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх була змушена на невизначений час відкласти власне весілля. Наразі українська спортсменка не бачить можливості для того, аби влаштувати церемонію. Через повномасштабне вторгнення росії в Україну дівчина та її наречений Назар Степанов не зможуть зібрати усіх друзів та родичів, які зараз розкидані по всьому світу.

Ярослава Магучіх розповіла, чому відклала весілля з Назаром Степановим
Ярослава Магучіх розповіла, чому відклала весілля з Назаром Степановим

Водночас спортсменка зазначила, що вони із коханим не розглядають можливість святкування весілля в Європі. За словами Ярослави – вона б хотіла влаштувати свято народження своєї родини саме в рідній Україні, у Дніпрі. Мрія чемпіонки Олімпіади-2024 – зібрати на цьому урочистому заході усіх друзів та родичів. Нажаль, через військові дії поки що втілити цю мрію в реальність не вдається.

Магучіх зазначила, що багато хто із знайомих наголошує на тому, що потрібно жити тут і зараз. Адже вони з Назаром — ще молоді і знаходяться в самому розквіті свого життя. Та мрія є мрія.

Ярослава Магучіх розповіла, чому відклала весілля
Ярослава Магучіх розповіла, чому відклала весілля

“Один Факт” нагадає, що заручини Ярослави Магучіх і її обранця, 20-річного спортсмена Назара Степанова – відбулись наприкінці 2023 року. З того моменту минув майже рік, а пара й досі не відіграла весілля.

Відразу після заручин Ярослава Магучіх розповідала про те, що вони із Назаром розпишуться та влаштують весілля після завершення Олімпіади-2024 в Парижі. Адже до цього спортивного заходу їй, як учасниці – потрібно було ретельно готуватись. Протягом 2024 року увесь вільний час йшов на цю підготовку та тренування.

Знайомство Ярослави Магучіх і Назара Степанова відбулось під час спільної підготовки до спортивних змагань. Дівчина зізналась, що їх стосунки зароджувались повільно, а про кохання з першого погляду мови не йшлося. Назар одного разу просто запросив її в кіно, потім – на прогулянку. З цього вся романтика і почалася.

Нові статті

Схожі статті

Кроти на город до бабусі Федори носа не сунуть: вона саджає рослини, які відлякують гризунів (Список)

На сьогоднішній день є велика кількість порад та рекомендацій, які допомагають прогнати кротів з городу. Наприклад, можна посіяти на городі рослини, які гризунам не до вподоби.

Софія Ротару засвітилася в Україні на могилі покійного чоловіка: як виглядає 77-річна співачка зараз

Софія Михайлівна Ротару живе без коханого чоловіка Анатолія Євдокименка 22 роки. Він пішов з життя 23 жовтня 2002 року і з тої пори співачка залишилась на самоті. Цього року вона провідала коханого.

Місячний календар пересадки кімнатних рослин: Сприятливі та несприятливі дні для квітів у листопаді 2024

Листопад 2024 року – чудовий час, аби зайнятись пересадкою кімнатних рослин та доглядом за ними. Квітникарі радять звернути увагу на поради місячного календарю та обирати для робіт сприятливий день.

Олександр Усик поставив крапку у своїй “волосяній” історії: ви будете здивовані виглядом лисого боксера

Боксер Олександр Усик в черговий раз розпрощався із своїм волоссям. Український спортсмен кардинально змінив імідж, повністю оголивши голову. Дивіться нові фото боксера в матеріалі "Одного Факту".