Наречений зірвав власне весілля однією новиною: що він сказав потенційній дружині і як вона відреагувала

Все у відносинах двох закоханих було гаразд, допоки напередодні весілля не спливла неприємна правда. І навіщо тільки наречений розповів про це своїй дівчині?!

Підготовка до весілля – річ марудна. Треба зробити купу справ і вирішити чимало питань, яких до цього не виникало. У цій весільній лихоманці наречений якось забув поцікавитися, кого дівчина вирішила взяти в дружки. Та коли врешті дізнався ім’я, був надзвичайно ошелешений.

Наречені не порозумілися

Річ у тім, що подружкою нареченої мала бути її молодша сестра. А ця юнка проявляла нездорову цікавість до майбутнього родича. Мала поводилася доволі неадекватно. Вона привселюдно поглядала у бік сестриного бойфренда й удавано зітхала:

Мені б такого хлопця! Де знайти схожого?

Рідня дівчини абсолютно не звертала уваги на подібні закиди юної особи. Навіть сама наречена не відчувала ревнощів, хоча молодика це дуже напружувало. Далі дівчина почала діяти рішуче. Кілька разів вламувалася в душ до нареченого сестри, удаючи, що їй потрібно взяти якусь дрібничку, а насправді безсоромно роздивляючись мокрого роздягнутого чоловіка.

Коханню пари завадила сестра нареченої

Коли ж він дізнався, що саме ця краля буде під час весільної церемонії весь час поруч, втямив, що до добра подібне не доведе. Змушений був зізнатися коханій, що її сестра закохана в нього і зірве весілля, якщо в неї видасться така нагода.

Та дівчина навідріз відмовилася взяти у подружки когось іншого. При цьому вона категорично заборонила нареченому брати в дружби свого брата, оскільки він їй не подобається. Але ж він жодних домагань до дівчини не робив!

Весілля довелося скасувати

На цьому ґрунті пара посварилася. Дійшло до того, що весілля взагалі скасували. А чи було між ними кохання взагалі? Адже жоден не пішов на компроміс, відстоюючи виключно власну позицію.

Нові статті

Схожі статті

Леся Нікітюк знайшла собі “пенсіонера” з числа блогерів: фоловери зʼясували, хто власник спини з татуюванням

Прихильники ведучої Лесі Нікітюк провели розслідування та зʼясували, хто ж є її новим бойфрендом. За відмінний результат роботи Леся нагородила їх відвертим зізнанням і показала обличчя коханого.

Деруни більше не смажу! Готую картопляний пиріг “Великий дерун”: його смак усі нахвалюють з першого шматочка

Ніколи навіть і не думала, що звичайна картопля виходить настільки смачною! Пропоную читачам недорогу, просту та смачну страву з картоплі. Вона схожа на великий дерун – тільки запечений.

Сімʼя зруйнувалась прямо на очах: чому Наталія Сумська занесла свою сестру Ольгу Сумську у “чорний список”

Ольга та Наталія Сумські є рідними сестрами, але так склалось, що вони не спілкуються та навіть не вітаються при зустрічі - що ж між ними сталося?

“Василинка – більше не дитинка”: Лідія Таран показала доньку від Доманського, якій виповнилось 17 років

Лідія Таран показала, як зараз виглядає її донька Василина, яку вона народила від Андрія Доманського. Зіркова мама поділилася у соціальних мережах світлинами із різних періодів життя Василини.