Перше цьогорічне затемнення призведе до кардинальних змін: які знаки зодіаку покращать свої життєві позиції

20 квітня 2023 року стане днем, коли на Землі пройде перше цього року затемнення Сонця. Розгляньмо, як вплине подібна подія вселенського масштабу на людей різних знаків зодіаку.

У квітні сонячне затемнення відбудеться о 6:17. Воно буде гібридним, почавшись із повного перекриття Сонця тінню від Місяця. А згодом перетвориться на кільцеподібне. На жаль, вдивлятися в ранкове небо українцям 20 квітня не варто.

Видно затемнення буде виключно в Північній півкулі. А от за трансляцією в Ютубі може спостерігати кожний охочий. Найбільше на собі відчують вплив важливих космічних подій Овни, Раки, Терези, Козороги.

Овен

В день “Х” представникам цього знаку бажано позбутися речей, які більше не потрібні. Краще спрямувати енергію на абсолютно нові починання. Станеться щось дуже важливе у житті, і треба скористатися моментом, щоб проявити всю свою талановитість.

Рак

Почне новий виток кар’єри. Всі події напередодні 20 квітня навіюватимуть думку, що на вас лягає велика відповідальність й, можливо, керівна роль. Начальство гідно оцінить всі ваші пропозиції й надасть можливості для кар’єрного росту.

Терези

Станеться чималий прорив у спілкуванні. Можливо, це пов’язано з любовними стосунками й відносинами в родині. Але є вірогідність, що дасть поштовх до появи нового бізнесу. Обов’язково візьміть у партнери колегу чи керівника, щоб досягти поставленої мети якомога швидше і з максимальним успіхом.

Козоріг

Затемнення принесе в життя сімейний добробут і зцілення тим, хто нездужає. Другорядні речі виступлять на перший план. Масштабні плани отримають поштовх до втілення в життя, що обов’язково призведе до виходу заробітків на новий рівень.

Нові статті

Схожі статті

Леся Нікітюк знайшла собі “пенсіонера” з числа блогерів: фоловери зʼясували, хто власник спини з татуюванням

Прихильники ведучої Лесі Нікітюк провели розслідування та зʼясували, хто ж є її новим бойфрендом. За відмінний результат роботи Леся нагородила їх відвертим зізнанням і показала обличчя коханого.

Деруни більше не смажу! Готую картопляний пиріг “Великий дерун”: його смак усі нахвалюють з першого шматочка

Ніколи навіть і не думала, що звичайна картопля виходить настільки смачною! Пропоную читачам недорогу, просту та смачну страву з картоплі. Вона схожа на великий дерун – тільки запечений.

Сімʼя зруйнувалась прямо на очах: чому Наталія Сумська занесла свою сестру Ольгу Сумську у “чорний список”

Ольга та Наталія Сумські є рідними сестрами, але так склалось, що вони не спілкуються та навіть не вітаються при зустрічі - що ж між ними сталося?

“Василинка – більше не дитинка”: Лідія Таран показала доньку від Доманського, якій виповнилось 17 років

Лідія Таран показала, як зараз виглядає її донька Василина, яку вона народила від Андрія Доманського. Зіркова мама поділилася у соціальних мережах світлинами із різних періодів життя Василини.