Невинна брехня на першому побаченні довела дівчину до сказу: збираються одружитися, а він не знає головного

Дівчина назвала випадковому знайомому не своє ім'я. Вона не могла собі уявити, що між ними зав'яжеться роман. Тепер, коли це сталося, і коханий зробив пропозицію, юнка опинилася в глухому куті – як сказати правду.

Кароліна зайшла з подругою в кафе, щоб обговорити дівочі проблеми різного штибу, що накопичилися останнім часом. Замовили каву з тістечками, щоб підсолодити неприємності, й налаштуватися на більш позитивний лад.

Допоки Ірина ходила в дамську кімнату, до самотньої відвідувачки підсів молодик. Він виглядав трішки дивакувато – мав довге волосся і через це йому доводилося тіпати головою, щоб відкинути довгий чуб з очей.

Звісно, з таким типажем наша розумниця студентка не збиралася розмовляти довше 5 хвилин та й то з природної ввічливості. Тому коли парубок назвав своє ім’я, у відповідь сказала перше, що спало на думку: “Оля”.

На диво, спілкуватися з цим диваком виявилося цікаво. Тому, коли подруга повернулася й мала йти у термінових справах, Кароліна залишилася з новим знайомим. Вона досі не вірила, що між ними може бути щось тривале, тому хоч і дала номер телефону Олексію, все ж не зізналася, як її звати насправді.

Коли він зателефонував наступного дня, серце в юнки несподівано радісно тьохнуло. Вона згодилася сходити на побачення. Відтоді вони почали зустрічатися. За кілька днів справа дійшла до інтиму.

Кароліна шукала сприятливої нагоди, щоб сказати Олексію правду, але ніяк не знаходила. З кожним днем усвідомлювала: пояснити, чому збрехала при першій зустрічі, буде все складніше. Але й назвати ім’я, дане батьками при народженні, язик якось не повертався.

Олексій зробив коханій пропозицію. Все, як годиться, зі свічками, квітами, рожевими кульками у формі сердечок. Кароліна, зашарівшись, відповіла так. Але не наважилася сповістити про необережну брехню. Почувається дуже кепсько, але як розрулити ситуацію, що зайшла настільки далеко, не знає.

Нові статті

Схожі статті

Леся Нікітюк знайшла собі “пенсіонера” з числа блогерів: фоловери зʼясували, хто власник спини з татуюванням

Прихильники ведучої Лесі Нікітюк провели розслідування та зʼясували, хто ж є її новим бойфрендом. За відмінний результат роботи Леся нагородила їх відвертим зізнанням і показала обличчя коханого.

Деруни більше не смажу! Готую картопляний пиріг “Великий дерун”: його смак усі нахвалюють з першого шматочка

Ніколи навіть і не думала, що звичайна картопля виходить настільки смачною! Пропоную читачам недорогу, просту та смачну страву з картоплі. Вона схожа на великий дерун – тільки запечений.

Сімʼя зруйнувалась прямо на очах: чому Наталія Сумська занесла свою сестру Ольгу Сумську у “чорний список”

Ольга та Наталія Сумські є рідними сестрами, але так склалось, що вони не спілкуються та навіть не вітаються при зустрічі - що ж між ними сталося?

“Василинка – більше не дитинка”: Лідія Таран показала доньку від Доманського, якій виповнилось 17 років

Лідія Таран показала, як зараз виглядає її донька Василина, яку вона народила від Андрія Доманського. Зіркова мама поділилася у соціальних мережах світлинами із різних періодів життя Василини.