Під час клінічної смерті чоловік поспілкувався з янголами: що вони йому передрекли і чи справдилося це в житті

Девід з дитинства почувався незвичним хлопчиком. А коли виріс, то взагалі побував у потойбіччі. Поспілкувався з янголами, а коли повернувся на грішну землю, переконався, що вони зробили абсолютно правильне передбачення.

Малюк з дитинства спілкувався з мертвими. Він їх бачив, розмовляв із ними, а батьки нічого не помічали. Родина Девіда кілька разів змінювала місце проживання, та привиди перебиралися на нове місце помешкання разом із підопічним.

Підлітком він чув дивний шепіт, бачив, як зачиняються і відчиняються двері, раптово вмикається світло у порожній кімнаті. Бачити й чути те, що недоступне іншим людям, було дуже важко. Тому коли виріс, Девід усе частіше прикладався до чарки й навіть пробував наркотики задля заспокоєння душі.

Перебуваючи в комі, Девід поспілкувався з янголами

А у 50 років чоловік тяжко захворів. Легені здолала інфекція, розпочався сепсис, і лікарі наказали родичам готуватися до найгіршого. Три дні поспіль хворий перебував у комі. Йому навіть довелося пережити клінічну смерть. Напевно, саме в цей момент душа Девіда піднялася в небо й поспілкувалася з янголами.

Чоловік не втямив, що помер. Він опинився у нірвані і не бачив нічого, що оточувало його в лікарняній палаті. Довкола була суцільна темрява. Але янголи, що вступили в контакт із людиною, сказали, що він має повернутися на землю. Мовляв, у Девіда є ще кілька невідкладних справ.

Янголи передрекли чоловіку втрату брата й собаки

Треба поховати молодшого брата і передати землі тіло улюбленого собачки, який помре раніше за родича. Коли чоловік урешті прийшов до тями, подумав, що бачив звичайний сон, перебуваючи під дією ліків. Та невдовзі переконався, що янголи не брехали.

Здоровому брату раптом виставили діагноз – рак. Чоловік буквально танув на очах. А тут ще й невеличкого Девідового песика розірвали величезні пси. Довелося ховати годованця. Після похорону брата Девід остаточно переконався, що янголи йому привиділися справжні-справжнісінькі.

Нові статті

Схожі статті

Леся Нікітюк знайшла собі “пенсіонера” з числа блогерів: фоловери зʼясували, хто власник спини з татуюванням

Прихильники ведучої Лесі Нікітюк провели розслідування та зʼясували, хто ж є її новим бойфрендом. За відмінний результат роботи Леся нагородила їх відвертим зізнанням і показала обличчя коханого.

Деруни більше не смажу! Готую картопляний пиріг “Великий дерун”: його смак усі нахвалюють з першого шматочка

Ніколи навіть і не думала, що звичайна картопля виходить настільки смачною! Пропоную читачам недорогу, просту та смачну страву з картоплі. Вона схожа на великий дерун – тільки запечений.

Сімʼя зруйнувалась прямо на очах: чому Наталія Сумська занесла свою сестру Ольгу Сумську у “чорний список”

Ольга та Наталія Сумські є рідними сестрами, але так склалось, що вони не спілкуються та навіть не вітаються при зустрічі - що ж між ними сталося?

“Василинка – більше не дитинка”: Лідія Таран показала доньку від Доманського, якій виповнилось 17 років

Лідія Таран показала, як зараз виглядає її донька Василина, яку вона народила від Андрія Доманського. Зіркова мама поділилася у соціальних мережах світлинами із різних періодів життя Василини.