Молодик вирішив зробити коханій пропозицію, та пес подруги все зіпсував: що зробив чотирилапий друг мимоволі

Дівчина була надзвичайно щаслива, коли бойфренд зробив їй пропозицію руки й серця. Про свою радість вона хотіла сповістити всьому світу. Але щось пішло не так, і бідолаха залишилася без подарованої коханим обручки.

Все у житті Лаури було гаразд. Цікава робота, хороша родина, коханий чоловік поруч. Не вистачало лише одного – того, чого хоче кожна дівчина. Вона понад усе мріяла про шлюбну церемонію.

Час ішов, а бойфренд навіть не заїкався про спільне життя. Це надзвичайно напружувало дівчину, адже вона мріяла щоранку прокидатися поруч із коханим, проводити з ним вік-енди й врешті народити нащадків.

Понад усе Лаура мріяла про освідчення

Здавалося, Девіду це було не потрібно. Вони зустрічалися, гарно проводили час разом. Але з’їхатися і вести спільне господарство, молодик чомусь не пропонував. А для Лаури це було принципово. Вона не хотіла сама підштовхувати події. Мріяла, що одного дня він дозріє до подібного рішення, і вони будуть найщасливішими людьми на цьому світі. Врешті цей день настав.

Нічого не передвіщало небувалих подій. Лаура повернулася з роботи трішки знервованою через певні проблеми. Та вирішила залишити всі неприємності за дверима оселі. І дуже правильно зробила.

Собака зіпсував романтичну ідилію

Щойно переступила поріг, була надзвичайно вражена: довкола все було прикрашене червоними кульками, а на стіні розвішані букви, які дівчина тут же склала в слова: “Стань моєю дружиною”.

Всі сумні думки тут же розвіялися. Лаура обняла коханого на радощах, а він поцілував її в губи та простягнув оксамитову коробочку з обручкою. Дівчина перебувала на дев’ятому небі від щастя. Допоки Девід пішов на кухню, де готував святкову вечерю, новоспечена наречена вирішила похвалитися знаменною подією в житті в соцмережі.

Хотілося, щоб це було якось по особливому, тому поклала обручку на ніс своєї собаки, а сама хотіла зробити світлину. Але не встигла. До кімнати зайшов Девід. Пес, почувши його голос, зробив легкий рух і… проковтнув коштовну прикрасу.

Нові статті

Схожі статті

Леся Нікітюк знайшла собі “пенсіонера” з числа блогерів: фоловери зʼясували, хто власник спини з татуюванням

Прихильники ведучої Лесі Нікітюк провели розслідування та зʼясували, хто ж є її новим бойфрендом. За відмінний результат роботи Леся нагородила їх відвертим зізнанням і показала обличчя коханого.

Деруни більше не смажу! Готую картопляний пиріг “Великий дерун”: його смак усі нахвалюють з першого шматочка

Ніколи навіть і не думала, що звичайна картопля виходить настільки смачною! Пропоную читачам недорогу, просту та смачну страву з картоплі. Вона схожа на великий дерун – тільки запечений.

Сімʼя зруйнувалась прямо на очах: чому Наталія Сумська занесла свою сестру Ольгу Сумську у “чорний список”

Ольга та Наталія Сумські є рідними сестрами, але так склалось, що вони не спілкуються та навіть не вітаються при зустрічі - що ж між ними сталося?

“Василинка – більше не дитинка”: Лідія Таран показала доньку від Доманського, якій виповнилось 17 років

Лідія Таран показала, як зараз виглядає її донька Василина, яку вона народила від Андрія Доманського. Зіркова мама поділилася у соціальних мережах світлинами із різних періодів життя Василини.