Жінка закохалася у друга свого сина: хто порадить, що робити – відкрити свої почуття чи триматися подалі

39-річна Олена сама виховує сина. Одного разу 18-річний Павло прийшов додому не один, а з товаришем. Коли жінка познайомилася з Євгеном, відразу відчула до молодика симпатію.

Товариш сина виявився ввічливим і дуже інтелігентним молодиком. За чаєм він легко спілкувався з Оленою. Допоки Павло зазирав у ноутбук, жінка з юнаком чудово поговорили. Між ними начебто налагодився невидимий зв’язок.

Того вечора жінка довго не могла заснути. Вона стільки років займалася вихованням сина і не мала інших інтересів, що тепер злякалася жіночності, що раптово прокинулася в ній. Олена переживала, що предметом її цікавості став товариш сина. Якщо вона заведе з Євгеном роман, це може негативно відобразитися й на Павлуші. А цього їй би дуже сильно не хотілося.

Жінка боїться поринути з головою у роман із молодикомДивно, що до матері-одиначки залицявся і начальник на роботі, і сусід. Але вона ніколи не розглядала цих чоловіків як об’єкти для кохання. Нічого в душі не тьохкало при спілкуванні з ними. Цікавих тем для розмови не знаходилося. Під час побачення хотілося якомога швидше попрощатися й повернутися додому.

З Євгеном усе було зовсім по-іншому. Вони начебто відгадували думки одне одного. Молодик, мабуть, теж відчував потяг до мами друга. Став частенько навідуватися до них у гості, залишаючись на вечерю.

Чи можливі подібні нерівні стосунки?

Олена опинилася на роздоріжжі. Зробити крок назустріч коханню з хлопцем, що на 20 років молодший за неї, вона не може, адже добре усвідомлює наслідки, що випливуть із цих стосунків.

Вона вирішила поділитися своєю проблемою з сестрою, тіткою і колегою. Сестра впевнена, що слід чесно про все розповісти своєму сину. Тітка підтримала племінницю. Мовляв, та робить усе правильно, що стримується і не дає волю почуттям. Такої лінії поведінки й слід притримуватися. А колега сказала, що для кохання не існує жодних обмежень, навіть вікових. Як вчинить Олена?

Нові статті

Схожі статті

Леся Нікітюк знайшла собі “пенсіонера” з числа блогерів: фоловери зʼясували, хто власник спини з татуюванням

Прихильники ведучої Лесі Нікітюк провели розслідування та зʼясували, хто ж є її новим бойфрендом. За відмінний результат роботи Леся нагородила їх відвертим зізнанням і показала обличчя коханого.

Деруни більше не смажу! Готую картопляний пиріг “Великий дерун”: його смак усі нахвалюють з першого шматочка

Ніколи навіть і не думала, що звичайна картопля виходить настільки смачною! Пропоную читачам недорогу, просту та смачну страву з картоплі. Вона схожа на великий дерун – тільки запечений.

Сімʼя зруйнувалась прямо на очах: чому Наталія Сумська занесла свою сестру Ольгу Сумську у “чорний список”

Ольга та Наталія Сумські є рідними сестрами, але так склалось, що вони не спілкуються та навіть не вітаються при зустрічі - що ж між ними сталося?

“Василинка – більше не дитинка”: Лідія Таран показала доньку від Доманського, якій виповнилось 17 років

Лідія Таран показала, як зараз виглядає її донька Василина, яку вона народила від Андрія Доманського. Зіркова мама поділилася у соціальних мережах світлинами із різних періодів життя Василини.