Закохані одружилися, а згодом спливла сімейна таємниця: як взнали правду і чи довело це подружжя до розлучення

Станіслава ростила тільки мама. На всі питання про татка жінка відмахувалася. Казала лише, що був високим і гарним. Краще б сказала правду, бо коли молодик урешті дізнався, хто його батько, сталося непоправне.

Станіслав у дитинстві особливо не переймався, що зростає без батька. У хлопчика була купа захоплень і страждати через відсутність родича, не було коли. Ще бувши підлітком, кілька разів цікавився у мами, хто його татусь. Але жінка жодного разу не назвала імені кровного родича. Вона уникала подібних розмов, то юнак не дуже й наполягав.

Коли він навчався у виші, познайомився з гарною дівчиною. Вони покохали одне одного, але вирішили побратися після отримання диплома. Так сталося, що Марину Стас зі своєю мамою познайомив, сам бачився з її рідними. А от сватів одне одному не встигли представити.

Молодята одружилися, а вже потім спливла приголомшлива родинна таємниця

Мама молодика тяжко захворіла, довго лежала в лікарні, але так і не одужала – пішла в засвіти. Тож не дочекалася ні коли син отримає диплом, ні коли стане на весільний рушник.

А Станіслав зробив усе як планував. Щойно з нареченою здобули вищу освіту, побралися. Жили вдома у молодика. Якось він наважився врешті розібрати мамині речі й знайшов старенький фотоальбом, який мама йому ніколи не показувала.

Став передивлятися, якою красунею була жінка замолоду і раптом побачив світлину, де його родичка обнімається з… татом Марини. Шокований покликав дружину й показав їй дивну світлину.

Закохані виявилися братом і сестрою

Вирішили, що слід поцікавитися деталями у батька. Коли показали йому фотографію, чоловік за голову схопився. Він зізнався, що навчаючись в училищі, закрутив роман із дівчиною. Вона завагітніла, а коли коханий відмовився одружуватися, кудись безслідно зникла.

Стас із Мариною були надзвичайно спантеличені новиною, що виявилися братом і сестрою. Але розлучатися не схотіли. Щоправда, вирішили, що дітей їм краще не заводити.

Нові статті

Схожі статті

Леся Нікітюк знайшла собі “пенсіонера” з числа блогерів: фоловери зʼясували, хто власник спини з татуюванням

Прихильники ведучої Лесі Нікітюк провели розслідування та зʼясували, хто ж є її новим бойфрендом. За відмінний результат роботи Леся нагородила їх відвертим зізнанням і показала обличчя коханого.

Деруни більше не смажу! Готую картопляний пиріг “Великий дерун”: його смак усі нахвалюють з першого шматочка

Ніколи навіть і не думала, що звичайна картопля виходить настільки смачною! Пропоную читачам недорогу, просту та смачну страву з картоплі. Вона схожа на великий дерун – тільки запечений.

Сімʼя зруйнувалась прямо на очах: чому Наталія Сумська занесла свою сестру Ольгу Сумську у “чорний список”

Ольга та Наталія Сумські є рідними сестрами, але так склалось, що вони не спілкуються та навіть не вітаються при зустрічі - що ж між ними сталося?

“Василинка – більше не дитинка”: Лідія Таран показала доньку від Доманського, якій виповнилось 17 років

Лідія Таран показала, як зараз виглядає її донька Василина, яку вона народила від Андрія Доманського. Зіркова мама поділилася у соціальних мережах світлинами із різних періодів життя Василини.