Родина побачила картину з двійником свого 7-річного сина: щоправда, на полотні художник зобразив дівчинку

Раніше Стівенсони мешкали у Швеції. Лише 2 роки тому перебралися до Великобританії. Якось із родиною сталося щось неймовірне – відбулася зустріч із копією їхнього сина.

Сім’я з трьома дітьми весело провели час на гірськолижному курорті. В Англії вони відвідали його вперше. Вдосталь накатавшись на лижах і надихавшись свіжого гірського повітря поверталися додому. Дорогою вирішили заночувати в орендованому будинку. Підрулили до нього вже пізно ввечері, але встигли помітити, що забудівля доволі старезна. Ставні рипіли, половиці скрипіли. Все навіювало думку про зустріч із привидами. І вона сталася.

Старша сестра першою помітила схожість дівчинки з картини з молодшим братиком

Всім гуртом розташувалися в їдальні, щоб повечеряти. Кожен почував себе ніяково, але ніхто не міг пояснити, що не так у цій оселі. Врешті донька вказала на одну з картин на стіні: “Погляньте! Це ж наш Барні!”

Усі скупчилися довкола картини. І дорослі, й діти були надзвичайно шоковані. З шедевра шведського художника Карла Ларссона на них поглядало до болю знайоме обличчя. Щоправда, належало воно не хлопчику, а дівчинці з довгим волоссям. Та виглядала модель точнісінько як їхній синочок. Якби не знали напевно, то сказали б, що це діти-близнюки.

Барні виявився повною копією дівчинки з картини

Звідки у цьому будинку з’явився малюнок їхнього сина, перевдягненого в дівчинку, батьки так і не змогли пояснити дітям. Семирічний Барні теж відзначив схожість із незнайомкою і весь вечір мовчав, переварюючи отриману інформацію.

Ще б пак! Не кожного дня зустрічаєш свого двійника, хоч і протилежної статі. Врешті малюк розслабився, повважавши все це цікавою пригодою. А батьки подумали, що було б непогано придбати картину “Квіти на лузі” і повісити у себе вдома. Більше того вечора таємничих подій не сталося.

Нові статті

Схожі статті

Леся Нікітюк знайшла собі “пенсіонера” з числа блогерів: фоловери зʼясували, хто власник спини з татуюванням

Прихильники ведучої Лесі Нікітюк провели розслідування та зʼясували, хто ж є її новим бойфрендом. За відмінний результат роботи Леся нагородила їх відвертим зізнанням і показала обличчя коханого.

Деруни більше не смажу! Готую картопляний пиріг “Великий дерун”: його смак усі нахвалюють з першого шматочка

Ніколи навіть і не думала, що звичайна картопля виходить настільки смачною! Пропоную читачам недорогу, просту та смачну страву з картоплі. Вона схожа на великий дерун – тільки запечений.

Сімʼя зруйнувалась прямо на очах: чому Наталія Сумська занесла свою сестру Ольгу Сумську у “чорний список”

Ольга та Наталія Сумські є рідними сестрами, але так склалось, що вони не спілкуються та навіть не вітаються при зустрічі - що ж між ними сталося?

“Василинка – більше не дитинка”: Лідія Таран показала доньку від Доманського, якій виповнилось 17 років

Лідія Таран показала, як зараз виглядає її донька Василина, яку вона народила від Андрія Доманського. Зіркова мама поділилася у соціальних мережах світлинами із різних періодів життя Василини.