Чоловік відправиться до в’язниці за викрадений долар, зате честь дами відстояв: цікаво, чи дочекається краля

Річард і Ева завітали до кав'ярні з претензією. Жінка зажадала, аби адміністрація повернула їй гроші за несмачний коктейль. Почувши відмову, чоловік настільки зшаленів, що накоїв купу дурниць.

Ева поскаржилася благовірному, що у кафе їй подали несмачний коктейль. Що було з напоєм не там, жінка пояснити не могла. Не сподобався і все тут. Річард вирішив заступитися за даму, і вони разом поїхали до закладу громадського харчування.

На місці Річард став вимагати, аби бармен повернув заплачені за коктейль гроші. Та працівнику кафе претензія відвідувачів видалася несерйозною, адже напій коштував усього долар і 25 центів. Тож, здавалося, не було про що й розмовляти.

Еві у кафе не сподобався коктейль

Він порадив подружжю звернутися зі своєю скаргою у корпоративний офіс. Гадав, що інцидент вичерпано. Та як би не так! Річард, що волів будь за що отримати компенсацію, влаштував справжній скандал. Ева йому підтакувала.

Врешті жінці набридла словесна перепалка, і вона вийшла на двір. Наш джентльмен вирішив захистити честь дами доволі специфічним способом. Схопив слоїк, куди відвідувачі скидали чайові, витрусив із нього 1 долар і лише тоді покинув приміщення.

Чоловік вирішив повернути долар за несмачний коктейль

Офіціант вирішив наздогнати бешкетника, та коли вискочив за ним на двір, Річард уже сидів за кермом і ледь не збив молодика. Звісно, співробітники сповістили про інцидент до поліції. Там дії ображеного чоловіка повважали не смішними, а доволі серйозними.

Тож тепер борець за справедливість перебуває під вартою. Йому інкримінують відразу дві статті – напад і пограбування. Тож коханій ще довго доведеться вживати коктейлі на самоті, адже на Річарда очікує тривале тюремне ув’язнення.

Нові статті

Схожі статті

Леся Нікітюк знайшла собі “пенсіонера” з числа блогерів: фоловери зʼясували, хто власник спини з татуюванням

Прихильники ведучої Лесі Нікітюк провели розслідування та зʼясували, хто ж є її новим бойфрендом. За відмінний результат роботи Леся нагородила їх відвертим зізнанням і показала обличчя коханого.

Деруни більше не смажу! Готую картопляний пиріг “Великий дерун”: його смак усі нахвалюють з першого шматочка

Ніколи навіть і не думала, що звичайна картопля виходить настільки смачною! Пропоную читачам недорогу, просту та смачну страву з картоплі. Вона схожа на великий дерун – тільки запечений.

Сімʼя зруйнувалась прямо на очах: чому Наталія Сумська занесла свою сестру Ольгу Сумську у “чорний список”

Ольга та Наталія Сумські є рідними сестрами, але так склалось, що вони не спілкуються та навіть не вітаються при зустрічі - що ж між ними сталося?

“Василинка – більше не дитинка”: Лідія Таран показала доньку від Доманського, якій виповнилось 17 років

Лідія Таран показала, як зараз виглядає її донька Василина, яку вона народила від Андрія Доманського. Зіркова мама поділилася у соціальних мережах світлинами із різних періодів життя Василини.