Молдованин сильно хотів побачити кохану українку, тож став порушником кордону: чим відповіли прикордонники

Молдованин, що закохався в українку, зважився на відчайдушний крок заради дівчини. От тільки прикордонники не оцінили належним чином глибину почуттів бідного донжуана.

З Олесею Микола познайомився, коли перебував на заробітках в Одесі. Пара почала зустрічатися. Але війна розлучила закоханих. Молодик повернувся додому, а дівчина поїхала до родичів на Західну Україну.

Час минав. Голубки дуже сумували в розлуці. Практично щовечора зв’язувалися по вайберу, щоб розповісти про події, що трапилися за день. Олеся довго не могла віднайти підхожу роботу. Дівчина мала професію штукатурниці. А люди, шоковані постійними бомбардуваннями, перестали будуватися практично зовсім.

Кордон між країнами став на заваді коханню

Доводилося перебиватися гуманітаркою, яку щедро передавали з-за кордону небайдужі люди. Та життя не стоїть на місці. Потроху люд оговтувався і повертався до старих звичок. Урешті й Олеся знайшла для себе постійні замовлення.

От тільки одна біда – вони з коханим не можуть бути разом. Їхати жити в Молдову дівчина категорично відмовлялася. А Микола був зайнятий на роботі й не міг її відвідати. Молодик відчував, що якщо найближчим часом не зустрінеться з коханою, то не витримає.

За рік Олеся повернулася до Одеси, про що сповістила коханому телефоном. Микола саме гуляв на весіллі у брата. Отримавши таку чудову звістку, не витримав. Раз дівчина зовсім поруч, треба діяти, вирішив він.

Микола не наважився перетинати кордон офіційно

Дістався молдавсько-українського кордону і рішуче ринувся на інженерну конструкцію, що відмежовувала одну країну від іншої. З молдавської сторони перепону здолав без проблем, а коли вже опинився в Україні, не втримався на ногах і скотився у глибокий рівчак.

Випите далося взнаки. Сили покинули підпилого чоловіка, і він… заснув. Коли ж урешті прокинувся, побачив перед собою українських прикордонників. З порушником державного кордону повелися чемно. Відправили додому. От тільки видали заборону відвідувати Україну на 10 років. Тож тепер закоханому парубку доведеться умовляти Олесю приїхати до нього в гості, бо сам він цього не зможе зробити.

Нові статті

Схожі статті

Леся Нікітюк знайшла собі “пенсіонера” з числа блогерів: фоловери зʼясували, хто власник спини з татуюванням

Прихильники ведучої Лесі Нікітюк провели розслідування та зʼясували, хто ж є її новим бойфрендом. За відмінний результат роботи Леся нагородила їх відвертим зізнанням і показала обличчя коханого.

Деруни більше не смажу! Готую картопляний пиріг “Великий дерун”: його смак усі нахвалюють з першого шматочка

Ніколи навіть і не думала, що звичайна картопля виходить настільки смачною! Пропоную читачам недорогу, просту та смачну страву з картоплі. Вона схожа на великий дерун – тільки запечений.

Сімʼя зруйнувалась прямо на очах: чому Наталія Сумська занесла свою сестру Ольгу Сумську у “чорний список”

Ольга та Наталія Сумські є рідними сестрами, але так склалось, що вони не спілкуються та навіть не вітаються при зустрічі - що ж між ними сталося?

“Василинка – більше не дитинка”: Лідія Таран показала доньку від Доманського, якій виповнилось 17 років

Лідія Таран показала, як зараз виглядає її донька Василина, яку вона народила від Андрія Доманського. Зіркова мама поділилася у соціальних мережах світлинами із різних періодів життя Василини.