Жінка прикидалася матусею немовляти: що приховувала зловмисниця у складках дитячого комбінезону

Жінка придумали ідеальний засіб, як відволікти увагу поліцейських від її ганебних справ. Але ті все одно зацікавилися дивною "мамочкою" з немовлям. І не прогадали.

Лідія порушувала закон, але робила це під виглядом матері, що гуляє на вулиці зі своїм немовлям. Зловмисниця придумала геніальний план: вбирала власного кота у дитячі речі, клала його в коляску і вирушала на вулицю. У складках комбінезона для немовляти, напнутого на тварину, приховувала пакетики з забороненими речовинами.

Шлях прогулянки жінки з коляскою пролягав місцями, де треба було робити закладки. Ось так, пройде Лідія за своїм маршрутом, збудеться білих пакетиків і з почуттям виконаного обов’язку повертається додому. А котик мирно посапує в колясці на свіжому повітрі.

Кіт здав власну хазяйку

Та одного разу “немовляті” набридло ховатися у повзунках, і кіт став голосно сповіщати про це хазяйці. На нещастя, назустріч якраз нагодилися двоє поліцейських. Щойно почули підозріле нявчання з коляски, вирішили перевірити, що відбувається.

Яким же було здивування стражів порядку, коли вони розповивши дитинку, побачили замість маленької людини великого кота. Бідну тваринку звільнили з комбінезона, а в ньому знайшли відразу п’ять пакуночків з білим порошком. Зрозуміло, що це був не цукор.

Жінка втягнула кота у брудну оборудку

Як згодом з’ясувалося, це був N-метилефедрин, небезпечна наркотична речовина. Жінці нічого не залишалося, як зізнатися, в яких місцях вона вже встигла зробити закладки, допоки котик не каверзував.

Поліціянти нарахували їх аж 8 штук. Не дивно, що котик втомився так довго гуляти, і попросився на волю. Псевдоматуся опинилася за ґратами, а хто тепер опікуватиметься котиком-наркодилером, залишилося відкритим питанням.

Нові статті

Схожі статті

Леся Нікітюк знайшла собі “пенсіонера” з числа блогерів: фоловери зʼясували, хто власник спини з татуюванням

Прихильники ведучої Лесі Нікітюк провели розслідування та зʼясували, хто ж є її новим бойфрендом. За відмінний результат роботи Леся нагородила їх відвертим зізнанням і показала обличчя коханого.

Деруни більше не смажу! Готую картопляний пиріг “Великий дерун”: його смак усі нахвалюють з першого шматочка

Ніколи навіть і не думала, що звичайна картопля виходить настільки смачною! Пропоную читачам недорогу, просту та смачну страву з картоплі. Вона схожа на великий дерун – тільки запечений.

Сімʼя зруйнувалась прямо на очах: чому Наталія Сумська занесла свою сестру Ольгу Сумську у “чорний список”

Ольга та Наталія Сумські є рідними сестрами, але так склалось, що вони не спілкуються та навіть не вітаються при зустрічі - що ж між ними сталося?

“Василинка – більше не дитинка”: Лідія Таран показала доньку від Доманського, якій виповнилось 17 років

Лідія Таран показала, як зараз виглядає її донька Василина, яку вона народила від Андрія Доманського. Зіркова мама поділилася у соціальних мережах світлинами із різних періодів життя Василини.