Молодик сподівався уникнути покарання за несплату аліментів: тому і заховався у абсолютно несподіваному місці

Владиславу лише 21 рік, але він уже устиг отримати піврічний термін ув'язнення. Молодик нікого не грабував і не бив. Просто мав сплатити аліменти на сина, але не зробив цього.

Поляк закохався дуже рано. Мама відмовляла сина від одруження в 17 років, але він надміру кохав свою Агнешку і нічого не хотів слухати. Жінка була проти цих стосунків рівно до того моменту, як дівчина завагітніла. Потім змирилася, що має стати бабусею у 35 років.

Зіграли весілля, і молодята взялися вити сімейне гніздечко. Та обоє виявилися не готові до подружнього життя. Напевно, дався взнаки юний вік і нездатність обох йти на компроміс. Допоки Агнешка наспівувала первістку колискові, Владиславу кортіло посидіти з друзями у веселій компанії за келихом пива.

Владислав виявився злісним аліментником

Коли повертався пізно ввечері додому, дружина починала з’ясовувати стосунки, й вони сварилися. Так минуло 11 місяців. До першого дня народження свого синочка молодик не дотягнув. Пішов із дому, грюкнувши дверима. Тим паче на обрії виринула бездітна і безпроблемна Кароліна. З дівчиною було легко проводити час, адже вона не мала жодних побутових проблем.

Образившись, Агнешка вирішила помститися невірному чоловіку й подала на нього до суду. Окружний суд розглянув справу й присудив злісному аліментнику пів року ув’язнення. Та знайти недбайливого татуся виявилося не так уже й просто. Спочатку Владислав перебував вдома у Кароліни, та згодом набрид дівчині, і вона його відправила додому. Довелося йти до мами, бо більше нікуди.

Молодик сховався від поліцейських у холодильнику

Знаючи, що поліція розшукуватиме його саме там, Владислав витяг усі продукти з холодильника, позбувся поличок і заховався в середину білої шафи. Гадав, що там його ніхто не знайде. Мама сказала, що сина вдома немає, але копи не повірили й почали нишпорити по всіх закутках. А коли зазирнули до холодильника, дістали звідти ошелешеного Владислава. То відразу забрали з собою задля відбуття покарання.

Нові статті

Схожі статті

Леся Нікітюк знайшла собі “пенсіонера” з числа блогерів: фоловери зʼясували, хто власник спини з татуюванням

Прихильники ведучої Лесі Нікітюк провели розслідування та зʼясували, хто ж є її новим бойфрендом. За відмінний результат роботи Леся нагородила їх відвертим зізнанням і показала обличчя коханого.

Деруни більше не смажу! Готую картопляний пиріг “Великий дерун”: його смак усі нахвалюють з першого шматочка

Ніколи навіть і не думала, що звичайна картопля виходить настільки смачною! Пропоную читачам недорогу, просту та смачну страву з картоплі. Вона схожа на великий дерун – тільки запечений.

Сімʼя зруйнувалась прямо на очах: чому Наталія Сумська занесла свою сестру Ольгу Сумську у “чорний список”

Ольга та Наталія Сумські є рідними сестрами, але так склалось, що вони не спілкуються та навіть не вітаються при зустрічі - що ж між ними сталося?

“Василинка – більше не дитинка”: Лідія Таран показала доньку від Доманського, якій виповнилось 17 років

Лідія Таран показала, як зараз виглядає її донька Василина, яку вона народила від Андрія Доманського. Зіркова мама поділилася у соціальних мережах світлинами із різних періодів життя Василини.