Чоловік 40 років поспіль приховував від дружини наявність іншої родини: там теж народилися діти й онуки

Коли на практичному занятті в університеті студенти робили тест ДНК, раптово з'ясувалося, що дві дівчини є близькими родичами. Поступово клубок розплутався, і всім стало дуже кепсько.

Олену з Катериною часто називали сестрами, оскільки дівчата були дуже схожі між собою і зростом, і статурою, і кольором волосся. А згодом з’ясувалося, що вони й справді сестри, адже мають спільного дідуся.

ДНК-тест несподівано виявив ступінь спорідненості між абсолютно чужими людьми. Коли стали розбиратися, як таке могло статися, вийшли на главу родини. З’ясувалося, що дідусь Олени офіційно жив у шлюбі з її бабусею. А з бабусею Катрі бравий чоловік теж зіграв весілля, щоправда, вони так і не розписалися.

ДНК-тест призвів до негараздів у родині

Ось так наш донжуан і прожив усе свідоме життя на дві родини. Перша сім’я ніколи не могла уявити, що чоловік є двоєженцем. До речі, другій родині він про першу теж і словом не прохопився.

Робота його була пов’язана з постійними відрядженнями. Тільки через 40 років з’ясувалося, що ці відрядження затягувалися на кілька днів довше, ніж це потрібно було для роботи.

Дідусь виявився двоєженцем

Як чоловіку вдалося стільки років зберігати в таємниці іншу жінку, дітей, онуків, не вкладається в голові. Зовні він зовсім звичайний, ніякий не красень, але обидві жінки кохали його до запаморочення, а він за все життя так і не наважився зробити вибір серед двох коханих.

Олена проклинає той день, коли отримала результати ДНК-тесту. Адже в родині всі пересварилися. Світ рухнув не лише для дружини, яка багато років перебувала у невіданні щодо зрадника, а й для дітей і онуків глави родини, якого всі вважали ідеальним сім’янином і прикладом для рідні. От якби повернутися назад і не робити аналіз. Тоді б усе повернулася на круги своя, і всі знову були б щасливими.

Нові статті

Схожі статті

Леся Нікітюк знайшла собі “пенсіонера” з числа блогерів: фоловери зʼясували, хто власник спини з татуюванням

Прихильники ведучої Лесі Нікітюк провели розслідування та зʼясували, хто ж є її новим бойфрендом. За відмінний результат роботи Леся нагородила їх відвертим зізнанням і показала обличчя коханого.

Деруни більше не смажу! Готую картопляний пиріг “Великий дерун”: його смак усі нахвалюють з першого шматочка

Ніколи навіть і не думала, що звичайна картопля виходить настільки смачною! Пропоную читачам недорогу, просту та смачну страву з картоплі. Вона схожа на великий дерун – тільки запечений.

Сімʼя зруйнувалась прямо на очах: чому Наталія Сумська занесла свою сестру Ольгу Сумську у “чорний список”

Ольга та Наталія Сумські є рідними сестрами, але так склалось, що вони не спілкуються та навіть не вітаються при зустрічі - що ж між ними сталося?

“Василинка – більше не дитинка”: Лідія Таран показала доньку від Доманського, якій виповнилось 17 років

Лідія Таран показала, як зараз виглядає її донька Василина, яку вона народила від Андрія Доманського. Зіркова мама поділилася у соціальних мережах світлинами із різних періодів життя Василини.