Подружжя жорстоко помстилося хазяїну орендованого житла: чолов’яга пошкодував, що вчасно не пішов на компроміс

Подружжя вирішило розірвати договір з оренди вілли, та хазяїн навідріз відмовився повертати сплачені за проживання кошти. Тоді винахідлива пара вирішила помститися скнарі, аби він заплатив набагато більше грошей.

Родина з Китаю вирішила провести 25 днів у Південній Кореї, щоб оглянути всі пам’ятки архітектури. Обрали житло, забронювали, сплатили гроші наперед. А коли приїхали в Сеул і знайшли потрібну адресу, з’ясувалося, що орендований будинок знаходиться у чорта на куличках.

Мстиві туристи залишили відкритим кран

Туристи попросили повернути їм передоплату, оскільки хотіли мешкати ближче до центра, але жадібний господар уперся рогом і відмовився віддавати гроші. Тоді молоді люди вирішили йому помститися. Додумалися до неймовірного – змусити орендаря витратити набагато більше грошей, аніж ті, що вони сплатили за помешкання.

У знятому приміщенні вони не жили. Натомість увімкнули світло, всі електроприлади, газ і відкрили кран із водою. А самі подалися в інше місце. Хазяїн дізнався про НП, коли йому зателефонували з газової компанії і поцікавилися, чому в його будинку різко зросло споживання газу.

Весь час в оселі горіли газові горілки

Коли приїхав на місце і перевірив лічильники, схопився за голову. Тільки води нахабні китайці витратили аж 120 тонн. Це коштувало чоловіку 728 доларів, а з урахуванням використаної електрики й газу всього довелося сплатити за послуги 1570 доларів.

Добре, що спохопився за 5 днів. А якби очікував всі 25 днів, скільки мала тривати оренда будинку, то взагалі б влетів у шалену копієчку. А молодята, зробивши капость, безтурботно подорожували різними регіонами країни, повертаючись до орендованого житла на кілька хвилин і знову поринаючи у дивовижний світ подорожей.

Нові статті

Схожі статті

Журнал “Forbes” назвав найбагатшу співачку світу із капіталом в 1,6 мільярдів доларів – це не наша Камалія

Міжнародний журнал "Forbes" назвав імʼя найбагатшої співачки світу. Нею стала не українка Камалія, яка колись витягнула щасливий квиток та вийшла заміж за мільярдера-пакистанця Захура Мохаммада.

Не підкорив її серце: 48-річний брат Марії Яремчук зізнався, чому не поставив “лайк” для Софії Ротару

Зазвичай Дмитро Яремчук веде приватне життя, але нещодавно чоловік публічно "пройшовся" не лише по своїй сестрі Марії, а й по Софії Ротару - що сталося?

Леся Нікітюк знайшла собі “пенсіонера” з числа блогерів: фоловери зʼясували, хто власник спини з татуюванням

Прихильники ведучої Лесі Нікітюк провели розслідування та зʼясували, хто ж є її новим бойфрендом. За відмінний результат роботи Леся нагородила їх відвертим зізнанням і показала обличчя коханого.

Деруни більше не смажу! Готую картопляний пиріг “Великий дерун”: його смак усі нахвалюють з першого шматочка

Ніколи навіть і не думала, що звичайна картопля виходить настільки смачною! Пропоную читачам недорогу, просту та смачну страву з картоплі. Вона схожа на великий дерун – тільки запечений.