Роблячи прибирання у гаражі, жінка випадково наткнулася на диски: таємні записи довели пару до розлучення

Анна з Борисом вже й срібне весілля встигли відгуляти. Та раптом з'ясувалося, що жінка взагалі нічого не знає про свого благовірного. Він виявився не тією людиною, за яку себе видавав.

Подружжя встигло виростити сина й дочекатися онуків, як жінка дізналася, що її благовірний – справжній збоченець. За 25 років спільного в життя Анна жодного разу не запідозрила Бориса у чомусь лихому.

Так, попервах чоловік частенько виконував свої подружні зобов’язання. Та з роками вони стали все рідше ділити ліжко. Нічого особливого в цьому не було, вважала жінка, напевно, з віком подібне трапляється і в інших сім’ях.

Чоловік виявився вуаєристом

Та одного разу Анна вирішила навести лад у гаражі, бо весь простір був захаращений казна яким непотребом настільки, що не влазив старий холодильник. На кухню придбали новий, то поламаний агрегат страшенно заважав.

Вирішивши розчистити місце для холодильника, господиня взялася збирати весь непотріб і виносити на смітник. Раптом один із пакетів прорвався, і з нього випав диск. Жінка зазирнула всередину і побачила ще цілу купу дисків. Її зацікавило, що може бути на них записано, тож не стала викидати знахідку.

Дружина подала на розлучення з чоловіком-збоченцем

Та коли вставила диск у комп’ютер і переглянула фото, була шокована до глибини душі. З’ясувалося, що її Борис протягом тривалого часу займався вуаєризмом, тобто підгляданням за людьми.

Вони жили неподалік пляжу, і чоловік встановив у кабінці для переодягання таємну відеокамеру. Сам же збирав записи і відокремлював із них найцікавіші кадри. Отак за 9 років й назбирав цілий пакет дисків з пікантними світлинами. Найдивовижніше було те, що серед них були й фото дітлахів, і навіть чоловіків.

У розпачі Анна поскаржилася на збоченця до поліції, а сама подала заяву на розлучення. Жінка не може усвідомити, як він спав стільки років поруч із нею у ліжку, граючи роль дисциплінованого сім’янина, хоча думав зовсім про інше.

Нові статті

Схожі статті

Журнал “Forbes” назвав найбагатшу співачку світу із капіталом в 1,6 мільярдів доларів – це не наша Камалія

Міжнародний журнал "Forbes" назвав імʼя найбагатшої співачки світу. Нею стала не українка Камалія, яка колись витягнула щасливий квиток та вийшла заміж за мільярдера-пакистанця Захура Мохаммада.

Не підкорив її серце: 48-річний брат Марії Яремчук зізнався, чому не поставив “лайк” для Софії Ротару

Зазвичай Дмитро Яремчук веде приватне життя, але нещодавно чоловік публічно "пройшовся" не лише по своїй сестрі Марії, а й по Софії Ротару - що сталося?

Леся Нікітюк знайшла собі “пенсіонера” з числа блогерів: фоловери зʼясували, хто власник спини з татуюванням

Прихильники ведучої Лесі Нікітюк провели розслідування та зʼясували, хто ж є її новим бойфрендом. За відмінний результат роботи Леся нагородила їх відвертим зізнанням і показала обличчя коханого.

Деруни більше не смажу! Готую картопляний пиріг “Великий дерун”: його смак усі нахвалюють з першого шматочка

Ніколи навіть і не думала, що звичайна картопля виходить настільки смачною! Пропоную читачам недорогу, просту та смачну страву з картоплі. Вона схожа на великий дерун – тільки запечений.