Бонні вже без Клайда, але продовжує безчинствувати: що накоїла 78-річна леді й чому опинилася за ґратами

Жінці минуло вже 78 років, але вона не покаялася. Втретє в житті вирішила вчинити одне й те саме – пограбувати банк. Чи вийшло задумане на цей раз?

Старезна злодійка діяла дуже ввічливо. Коли завітала до банку в Канзас-Сіті, не скандалила і нікому не погрожувала зброєю. Просто подала касирці записку, в якій йшлося про необхідність видати клієнтці 13 тис. доларів дрібними купюрами. А ще містилася приписочка: “Дякую! Вибачте, я не хотіла вас лякати!”

Коли толерантну грабіжницю затримали, з’ясувалося, що 78-річна Бонні Гуч зі штату Міссурі не вперше наважується на подібні відчайдушні вчинки. Бабуся вже має за плечима два пограбування.

За останні півстоліття літня жінка тричі грабувала банк

Раніше затята жінка вже вчиняла подібні злочини. Вперше пішла на справу 1977 року в Каліфорнії. Судові розбирання надовго відбили у жінки бажання займатися подібним неподобством. Та у 2020 році, коли минуло 43 роки після першого інциденту, божа кульбабка наважилася знову пограбувати фінансову установу. Зробила це у Ліс Самміт, що є передмістям Канзас-Сіті.

Звісно, крадійку-невдаху затримали. Та зважаючи на поважний вік, не стали ув’язнювати. Дали умовний термін, який мав тривати до листопада 2021 року. Весь цей час бабуся поводилася чемно і до банкірів із проханнями дати грошей не зверталася.

Втретє грабіжниця прийшла до банку у 78 років

А у 2023-му вирішила, що знову настала пора потрясти товстосумів. Бабуся ретельно продумала свій грабіжницький лук – вбралася у сірий одяг, на очі начепила протисонцеві окуляри, руки сховала в поліетиленових рукавичках, а обличчя від загалу приховала чорною маскою-респіратором.

Під час затримання маску з грабіжниці зняли, і поліцейські відсахнулися – від бабусі сильно тхнуло перегаром. Вона не пручалася і не билася з копами. От тільки розмовляла з ними достатньо суворо. Тепер, щоб вийти на волю, затятій рецидивістці доведеться сплатити $25 тис. застави.

Нові статті

Схожі статті

Журнал “Forbes” назвав найбагатшу співачку світу із капіталом в 1,6 мільярдів доларів – це не наша Камалія

Міжнародний журнал "Forbes" назвав імʼя найбагатшої співачки світу. Нею стала не українка Камалія, яка колись витягнула щасливий квиток та вийшла заміж за мільярдера-пакистанця Захура Мохаммада.

Не підкорив її серце: 48-річний брат Марії Яремчук зізнався, чому не поставив “лайк” для Софії Ротару

Зазвичай Дмитро Яремчук веде приватне життя, але нещодавно чоловік публічно "пройшовся" не лише по своїй сестрі Марії, а й по Софії Ротару - що сталося?

Леся Нікітюк знайшла собі “пенсіонера” з числа блогерів: фоловери зʼясували, хто власник спини з татуюванням

Прихильники ведучої Лесі Нікітюк провели розслідування та зʼясували, хто ж є її новим бойфрендом. За відмінний результат роботи Леся нагородила їх відвертим зізнанням і показала обличчя коханого.

Деруни більше не смажу! Готую картопляний пиріг “Великий дерун”: його смак усі нахвалюють з першого шматочка

Ніколи навіть і не думала, що звичайна картопля виходить настільки смачною! Пропоную читачам недорогу, просту та смачну страву з картоплі. Вона схожа на великий дерун – тільки запечений.