Мужня кішка врятувала господиню від діабетичної коми: тепер постійно перевіряє стан дихання жінки

Хазяйка кішки Віллоу страждає на цукровий діабет. Коли в жінки розпочалася діабетична кома, їй поталанило, що пухнаста улюблениця виявилася поруч.

Мешканці Ліверпуля 51 рік. Аманда Джеймсон не проконтролювала рівень цукру в крові й заснула. Показники стали настільки низькими, що 51-річна жінка знепритомніла.

Кішка втямила, що відбувається щось лихе, і вийшла зі спальні до вітальні, де мирно сопів перед телевізором Рей Шервуд. Віллоу заходилася будити чоловіка. Це виявилося не так уже й просто. Киця і нявчала, і плигала по тілу сплячої людини, і лапкою по щоці стукала.

Коли господині стало зле, кішка не розгубилася й покликала на допомогу

Все марно. Та тваринка не здалася. Вона долучила останній метод – укусила Рея за ногу. Переляканий чоловік відразу ж скочив на ноги, а Віллоу тим часом привернула його увагу нявчанням і кивками голови у бік спальні. Вона йшла попереду, весь час озираючись, чи слідує за нею розбуджений чоловік.

Отак під пильним наглядом муркотухи Шервуд підійшов до Аманди й побачив, що жінка впала на підлогу і не реагує на його слова. Довелося викликати швидку допомогу. Медики, поглянувши на хвору, висловили припущення, що жінка впала в діабетичну кому. Рей Шервуд не знав, як і дякувати кішці-рятівниці. Поведінка Віллоу надзвичайно приголомшила господаря. Він був вражений до глибини душі.

Віллоу взяла шефство над хазяйкою і слідкує, чи та дихає

За мужній вчинок домашня тварина потрапила у номінацію “Дивовижний котик” National Cat Awards, дійшовши до фіналу. Підбиття підсумків відбудеться 17 липня. Не виключено, що ліверпульська мешканка стане переможницею проєкту.

Тепер Віллоу взяла шефство над господинею. Частенько прикладає свій носик до рота Аманди, перевіряючи, чи та дихає. І якщо запідозрить щось лихе, відразу готова бити на сполох.

Нові статті

Схожі статті

Журнал “Forbes” назвав найбагатшу співачку світу із капіталом в 1,6 мільярдів доларів – це не наша Камалія

Міжнародний журнал "Forbes" назвав імʼя найбагатшої співачки світу. Нею стала не українка Камалія, яка колись витягнула щасливий квиток та вийшла заміж за мільярдера-пакистанця Захура Мохаммада.

Не підкорив її серце: 48-річний брат Марії Яремчук зізнався, чому не поставив “лайк” для Софії Ротару

Зазвичай Дмитро Яремчук веде приватне життя, але нещодавно чоловік публічно "пройшовся" не лише по своїй сестрі Марії, а й по Софії Ротару - що сталося?

Леся Нікітюк знайшла собі “пенсіонера” з числа блогерів: фоловери зʼясували, хто власник спини з татуюванням

Прихильники ведучої Лесі Нікітюк провели розслідування та зʼясували, хто ж є її новим бойфрендом. За відмінний результат роботи Леся нагородила їх відвертим зізнанням і показала обличчя коханого.

Деруни більше не смажу! Готую картопляний пиріг “Великий дерун”: його смак усі нахвалюють з першого шматочка

Ніколи навіть і не думала, що звичайна картопля виходить настільки смачною! Пропоную читачам недорогу, просту та смачну страву з картоплі. Вона схожа на великий дерун – тільки запечений.