“У шахах тільки дівчата”: чоловік провернув трюк із відомої комедії про джаз, зігравши на жіночому чемпіонаті

Дізнавшись, що на переможницю чемпіонату з шахів очікує чималий призовий фонд, чоловік вирішив будь за що взяти участь у змаганнях. І його не зупинила обставина, що грати мають виключно дівчата.

Мешканець Кенії настільки сильно потребував грошей, що зважився на участь у жіночому чемпіонаті з гри в шахи. Був певен, що обов’язково виграє і забере собі весь призовий фонд.

Для початку спритний чолов’яга придумав собі відповідне ім’я, перетворившись в одну мить на Міллісент Авуор. Далі вбрався в нікаб, залишивши лише отвори для очей, та й ті приховав за окулярами.

Закутана в тканину жінка 4 дні не викликала підозр

Щоб його стать не розпізнали по голосу, вдав із себе німу жінку, тож спілкувався з довколишніми виключно за допомогою паперу і ручки. Підозри нікому невідома шахістка викликала, коли без будь-яких труднощів здолала в турнірі ексчемпіонку країни та нинішню чемпіонку Уганди. Очікувалося, що Глорія Джумба та Ампаїр Шакіра розіграють кубок між собою як дві найсильніші шахістки. Та несподівано вигулькнула темна конячка.

Присутнім видалася підозрілою хода учасниці змагань. А ще більше привернула увагу пара чоловічого взуття, що проглядалася крізь склади на тканині. Тож перед тим, як видати належні за перемогу гроші, у спортсменки стали вимагати паспорт.

Видало студента-недоучку чоловіче взуття

Довелося зізнатися, що він не жінка, і перепрошувати за скоєне. Молодик пояснив, що хотів витратити виграні $3815 на оплату навчання в університеті. Ось так похвальний потяг до знань змусив бідолаху вдатися до афери зі статтю.

Мусульманське вбрання дозволило кенійцю цілих чотири дні водити за ніс учасників і суддів престижних змагань, адже нікого не могла здивувати загорнута з ніг до голови у темну тканину жінка. Коли ж правда спливла, чоловіка дискваліфікували, а його суперницям зарахували технічні перемоги.

Нові статті

Схожі статті

Журнал “Forbes” назвав найбагатшу співачку світу із капіталом в 1,6 мільярдів доларів – це не наша Камалія

Міжнародний журнал "Forbes" назвав імʼя найбагатшої співачки світу. Нею стала не українка Камалія, яка колись витягнула щасливий квиток та вийшла заміж за мільярдера-пакистанця Захура Мохаммада.

Не підкорив її серце: 48-річний брат Марії Яремчук зізнався, чому не поставив “лайк” для Софії Ротару

Зазвичай Дмитро Яремчук веде приватне життя, але нещодавно чоловік публічно "пройшовся" не лише по своїй сестрі Марії, а й по Софії Ротару - що сталося?

Леся Нікітюк знайшла собі “пенсіонера” з числа блогерів: фоловери зʼясували, хто власник спини з татуюванням

Прихильники ведучої Лесі Нікітюк провели розслідування та зʼясували, хто ж є її новим бойфрендом. За відмінний результат роботи Леся нагородила їх відвертим зізнанням і показала обличчя коханого.

Деруни більше не смажу! Готую картопляний пиріг “Великий дерун”: його смак усі нахвалюють з першого шматочка

Ніколи навіть і не думала, що звичайна картопля виходить настільки смачною! Пропоную читачам недорогу, просту та смачну страву з картоплі. Вона схожа на великий дерун – тільки запечений.