Кіт працював під прикриттям: щойно до будинку навідалися поліцейські, тут же здав свого господаря

Хто б міг подумати, що кіт здатен здати свого господаря поліції. Та саме така прикрість сталася з шахраєм-невдахою. Напевно, свого часу образив пухнастика, от він і помстився.

Руслан заробляв на життя, дурячи людей. Писав оголошення в Інтернеті про продаж речей. Фотографії товару позичав в інших продавців. Коли крамом хтось цікавився, просив 50% передоплату. Та щойно отримував гроші, тут же блокував номер телефону обдуреної людини та на зв’язок більше не виходив.

Кількість ошуканих юзерів зростала, а молодик жив, приспівуючи й особливо не напружуючись. Та комусь із людей спало на думку поскаржитися на шахрая в поліцію. Проведені оперативні заходи призвели до встановлення особи підозрюваного.

Теща не збиралася пускати поліцію в будинок

Поліціянти навідалися до нього додому, от тільки їм там не зраділи. Теща афериста й не думала відчиняти ворота для стражів порядку, лаялася і кричала, що зятя вдома немає. Довелося брати будинок штурмом, перелізши через паркан.

Коли почали обходили кімнати, в одній з них побачили тестя розшукуваного. Копи познайомилися з дружиною Руслана і його синочком. А от самого винуватця переполоху ніде не було видно.

Кіт відкрив схованку члена родини

Поліцейські вже подумали, що його справді немає вдома й хотіли ретируватися. Як раптом один із них звернув увагу на кота. Пухнастий велетень величаво сидів на диванній подушці й косив очима у бік шафи-купе, що стояла у передпокої.

Страж порядку простежив за поглядом тварини, підійшов до шафи й різко посунув дверцята. У глибині поміж костюмів і шуб сидів переляканий у смерть молодик. Отак домашня тваринка здала члена родини. Можливо, Руслан погано поводився з Муркотиком, смикав за хвіст й робив інші капості? Інакше чому б розумний чотирилапий показав його місце сховку?

Нові статті

Схожі статті

Міг би бути другим Да Вінчі, а став Ектором з “МастерШефу”: Хіменес-Браво розкрив свою таємну пристрасть

Відомий український ресторатор та суддя "МастерШефу" Ектор Хіменес-Браво розсекретив одну зі своїх дитячих таємниць. В юні роки цей хлопчина мріяв стати зовсім не кулінаром.

Фарширований перець, який завжди готую за секретним рецептом. Ось як створити кулінарний шедевр

Фарширований перець – популярна та улюблена страва в багатьох країнах світу. Пропонуємо до уваги читачів "Одного Факту" секретний рецепт, який допоможе створити його найсмачнішим.

Офіційно наречена? 36-річній Лесі Нікітюк зробили пропозицію, але не традиційну – невже це її новий бойфренд

Лесі Нікітюк зробили пропозицію, але не традиційну, як ви могли подумати - невже її новий обранець Дмитро Бабчук наважився на це? Про що йдеться - подробиці.

Журнал “Forbes” назвав найбагатшу співачку світу із капіталом в 1,6 мільярдів доларів – це не наша Камалія

Міжнародний журнал "Forbes" назвав імʼя найбагатшої співачки світу. Нею стала не українка Камалія, яка колись витягнула щасливий квиток та вийшла заміж за мільярдера-пакистанця Захура Мохаммада.