Маленька дівчинка вирішила допомогти очистити ноутбук батька: після її старань татусь схопився за голову

Зазвичай батьки палко турбуються про своїх дітей, роблячи все задля забезпечення малечі комфортного життя. Трапляється, що й дитина відчуває душевний порив допомогти старшим. Та іноді з цього виходять ось такі казуси.

У цій китайській родині всі члени з теплотою ставилися одне до одного. Тож коли глава сім’ї за сніданком поскаржився, що його ноутбук сповнився брудом й вимагає чистки, маленька донечка вирішила зробити татусю приємний сюрприз.

Дитина змалечку мала потяг до чистоти і частенько намагалася допомогти мамі з прибиранням, унаслідок чого розбивалися вази й падали на підлогу вазони з кімнатними рослинами. Але маленькій помічниці все вибачалося, адже вона мала благі наміри. Та тепер ситуація дійшла до абсурду.

Дитина таким чином очистила татків ноутбук

Щойно батько відбув на роботу, дитина взялася до справи. Взяла гаджет, віднесла його у ванну. Далі діяла за всіма правилами прання – налила в таз теплої водички, занурила комп’ютер туди, ще й милом намилила, щоб краще блищав.

За цим дивним заняттям доньку застала мама. Жінка від побаченого просто оніміла. Що казати дитині в такій недвозначній ситуації, вона не знала. З одного боку маля зіпсувало дорогу річ і заслуговує на суворе покарання. Але ж іншого дівчинка хотіла зробити корисну справу, воліючи, щоб татко сидів за чистим-чистісіньким гаджетом замість брудного.

Мама не знала, що сказати доньці

Історія замовчує, як на подібну “допомогу” відреагував власник комп’ютера, який втратив не лише ноутбук, але й усю інформацію, збережену на ньому. Але напевно дядечко надалі буде уважно слідкувати, що він говорить, перебуваючи у родинному колі. Адже чутливі дитячі вушка нічого не пропустять і здатні інтерпретувати почуте абсолютно непередбачуваним чином.

Нові статті

Схожі статті

“Це справжнє кохання могло його врятувати”: син Назарія Яремчука вважає, що батько міг бути живим

Старший син Назарія, Дмитро Яремчук, вважає, що якби його батько не пішов до іншої жінки, то мав би усі шанси жити й донині. Деталі інтерв'ю викликали резонанс у мережі.

Другий Спартак Суббота? Розбір Дмитра Карпачова від незалежної експертки “Смішно не буде”. Дійсно не буде

Дмитро Карпачов виділяється у медіапросторі як психолог та консультант з психології. Але чи дійсно Карпачов є фахівцем у цій галузі, чи просто ще один продукт медійної епохи?

Так ось, скільки заробляє ведуча 1+1: Валентина Хамайко назвала реальні цифри своєї зарплатні – не багато

Зірка 1+1 Валентина Хамайко вперше розсекретила свої заробітки щомісяця, як телеведуча - не далеко відійшла від колеги Марічки Падалко. Подробиці.

“Поїхала на гастролі”: старший син Ніни Матвієнко пригадав пророчий сон – що побачив ченець Іван Гончар?

Співачка Ніна Митрофанівна Матвієнко, якої немає в цьому світі вже рік – була багатодітною мамою. В артистки є двоє синів та молодша донька. Найстарший син Іван давно пішов служити Богу в монастир.