Домашній улюбленець відкрив очі на благовірного: жінка довго не вірила в можливість зради, але птах переконав

Коли домашній папужка почав імітувати ахи й охи, які люди видають за інтимних обставин, господиня напружилася. Невдовзі жінка дізналася всю правду.

Бізнес у подружжя був налагодженим, тож багато часу і власної присутності вже не потребував. Через це чоловік частенько ігнорував похід до офісу, займаючись власним хобі – розведенням пташок. Особливо йому подобалося вчити папугу людської мови.

Дружина не мала наміру сидіти між каструль, тому найняла помічницю, яка могла б слідкувати за порядком в оселі й готувати смачні наїдки. Ретельно перебирала кандидатури. Врешті зупинила свій вибір на сільській кралі. Жінка хоч і була на 10 років старша від роботодавиці, та виглядала доволі привабливо.

Селючка, старша на 10 років за хазяйку, спокусила чоловіка

Прислуга поселилася в кімнаті, де мешкали папуги. Господиня помітила, що благовірний у присутності домогосподарки поводиться ніяково, але розцінила це як сором’язливість через незнайому людину в їхній оселі.

Не насторожили жінку й постійні відлучення, чого раніше не спостерігалося. Складалося враження, що він не хоче залишатися наодинці з покоївкою, тому і придумує різні приводи чкурнути з дому – то з друзями зустрічається, то якісь справи у місті знаходить.

Та за пів року стали відбуватися дивні речі. То чоловік надто ніжно звертався до неї, намагаючись виконувати всі бажання. То покоївка довго двері не відчиняла, а згодом виправдовувалася, що вивішувала білизну на балконі й не чула дзвінка. Думки про зраду не приходили хазяйці в голову, оскільки вона молодша і набагато красивіша за суперницю.

Факт зради відкрив папуга, якого чоловік сам навчив говорити

Та одного разу папуга залетів до її спальні та став імітувати звуки, які люди зазвичай видають під час ліжкових розваг. Сумнівів більше не залишилося – чоловік зраджує їй з найманою працівницею.

Щоб зловити перелюбців на гарячому, жінка встановила у кімнаті покоївки відеокамеру. І невдовзі отримала результат. Не залишалося нічого іншого, як подати на розлучення.

Нові статті

Схожі статті

Спочатку Іспанія, а тепер Дубай: 43-річний Потап показав своє розкішне життя за кордоном, але без Каменських

Потап не приховує своє життя за кордоном і активно веде свій блог у соцмережах - репер показав на фоні Дубай, але без своєї дружини Насті Каменських.

“Це справжнє кохання могло його врятувати”: син Назарія Яремчука вважає, що батько міг бути живим

Старший син Назарія, Дмитро Яремчук, вважає, що якби його батько не пішов до іншої жінки, то мав би усі шанси жити й донині. Деталі інтерв'ю викликали резонанс у мережі.

Другий Спартак Суббота? Розбір Дмитра Карпачова від незалежної експертки “Смішно не буде”. Дійсно не буде

Дмитро Карпачов виділяється у медіапросторі як психолог та консультант з психології. Але чи дійсно Карпачов є фахівцем у цій галузі, чи просто ще один продукт медійної епохи?

Так ось, скільки заробляє ведуча 1+1: Валентина Хамайко назвала реальні цифри своєї зарплатні – не багато

Зірка 1+1 Валентина Хамайко вперше розсекретила свої заробітки щомісяця, як телеведуча - не далеко відійшла від колеги Марічки Падалко. Подробиці.