Жінка хотіла ззаду виглядати, як бразилійка, та щось пішло не так: довелося зменшувати надто пишні принади

У той час, як більшість жінок мріють про збільшення випуклостей у певних привабливих місцях тіла, знаходяться й такі, що не отримують вдоволення від бразильських сідниць і зважуються на операцію по їх зменшенню.

Тіна прийшла на консультацію до пластичного хірурга з метою позбутися целюліту на стегнах. Та ескулап підбив відвідувачку зробити бразильську підтяжку сідниць. Процедура полягає в тому, що забирається жир знизу спини й зі стегон і переноситься в сідниці. Хірург сказав, що пацієнта виглядатиме приголомшливо. І в дечому він мав рацію.

Так сідниці дівчини стали виглядати після операції

Дамочка спокусилася на заманливу пропозицію і сплатила необхідну суму за операцію. У підсумку стала справжнім посміховиськом. На неї на вулиці тицяли пальцями, а підібрати одяг у крамниці стало просто неможливо.

Перехожі звертали увагу на дівчину з великими випуклостями

Жінка не могла дивитися на себе в дзеркало без сліз, бачачи тонкі ноги та гігантські сідниці. Мало хто захоплювався подібною пертурбацією, що з нею сталася. Більшість усе ж засуджували Тіну. Якби вона ще працювала стриптизеркою, подібне можна було б зрозуміти. Але для офісної працівниці, яка займалася нарахуванням зарплати, різке перевтілення виглядало як нонсенс.

Довелося зменшити жіночі принади

Терпіти це стало непереливки, й бідолаха зважилася на ще одну операцію зі зменшення сідниць. Заплатити довелося вдвічі більше, аніж першого разу. На диво, вона добре перенесла 3-годинне хірургічне втручання, особливого болю не відчувала і вже за кілька днів вийшла на роботу.

Тепер Тіна почувається щасливою. Перехожі перестали обертатися й дивитися їй услід, одяг сидить на фігурі нормально, сорочки не зсуваються, а облягають стегна, як годиться. Життя заграло новими фарбами.

Нові статті

Схожі статті

Спочатку Іспанія, а тепер Дубай: 43-річний Потап показав своє розкішне життя за кордоном, але без Каменських

Потап не приховує своє життя за кордоном і активно веде свій блог у соцмережах - репер показав на фоні Дубай, але без своєї дружини Насті Каменських.

“Це справжнє кохання могло його врятувати”: син Назарія Яремчука вважає, що батько міг бути живим

Старший син Назарія, Дмитро Яремчук, вважає, що якби його батько не пішов до іншої жінки, то мав би усі шанси жити й донині. Деталі інтерв'ю викликали резонанс у мережі.

Другий Спартак Суббота? Розбір Дмитра Карпачова від незалежної експертки “Смішно не буде”. Дійсно не буде

Дмитро Карпачов виділяється у медіапросторі як психолог та консультант з психології. Але чи дійсно Карпачов є фахівцем у цій галузі, чи просто ще один продукт медійної епохи?

Так ось, скільки заробляє ведуча 1+1: Валентина Хамайко назвала реальні цифри своєї зарплатні – не багато

Зірка 1+1 Валентина Хамайко вперше розсекретила свої заробітки щомісяця, як телеведуча - не далеко відійшла від колеги Марічки Падалко. Подробиці.