За півстоліття жінка зовсім не постаріла: у 74 роки виглядає так, неначе їй всього 20, і все це без дієт

У це важко повірити, але 74-літня пенсіонерка виглядає так, начебто їй щойно минуло 20 років. Бабуся запевняє, що такою гарною, як зараз, вона ще ніколи не перебувала.

Нормі Вільямс із Ліверпуля минуло 74 роки. Але жінка виглядає бравою молодичкою і залюбки ділиться з широким загалом секретами свого молодечого стану. Літня жінка закликає колежанок ніколи не сідати на дієту й не мучити себе, підраховуючи калорійність спожитої їжі.

Так модель виглядала в 40 років

Лікарі, оглядаючи пацієнтку, не можуть надивуватися, адже всі показники у Норми відповідають аналізам 20-річної людини.

Не можна сказати, що так було завжди. Вага англійки постійно коливалася то в один, то в інший бік. Зо півстоліття тому жінка постійно переїдала, потім голодувала, щоб позбутися зайвих кілограмів.

У 74 роки жінка не втратила колишніх форм

Усе налагодилося з віком, коли Вільямс стала притримуватися золотої середини. Вона навчилася питати у себе дозволу, чи можна з’їсти якийсь смачний шматочок. І ніколи не відмовляє собі в подібному задоволенні. Після того як зірветься і з’їсть щось зайве, ніколи не картає себе. Якщо сильно захотілося, треба себе побалувати наїдком.

Сніданок Норми зазвичай складається з круасану, меду й капучино. У напій красуня-пенсіонерка доливає молоко. За день ще двічі повертається до напою з молоком. А ще щодня п’є по 6 чашок чаю. У кожну з них додає по 2 ложечки цукру. Після прийому їжі жінка може з’їсти печиво.

Важко впізнати у цій жінці літню пенсіонерку

Натомість мешканка Ліверпулю ніколи не їсть перед прогулянкою чи перед щоденною гімнастикою. А ще не дозволяє собі жодних перекусів між прийомами їжі. На вечерю жінка може з’їсти щось із калорійної їжі – м’ясо, горіхи, сир, лосось, креветки, картоплю. І все це щедро запивається пляшкою вина. Ось така дивна дієта. Зате результати разючі.

Нові статті

Схожі статті

Спочатку Іспанія, а тепер Дубай: 43-річний Потап показав своє розкішне життя за кордоном, але без Каменських

Потап не приховує своє життя за кордоном і активно веде свій блог у соцмережах - репер показав на фоні Дубай, але без своєї дружини Насті Каменських.

“Це справжнє кохання могло його врятувати”: син Назарія Яремчука вважає, що батько міг бути живим

Старший син Назарія, Дмитро Яремчук, вважає, що якби його батько не пішов до іншої жінки, то мав би усі шанси жити й донині. Деталі інтерв'ю викликали резонанс у мережі.

Другий Спартак Суббота? Розбір Дмитра Карпачова від незалежної експертки “Смішно не буде”. Дійсно не буде

Дмитро Карпачов виділяється у медіапросторі як психолог та консультант з психології. Але чи дійсно Карпачов є фахівцем у цій галузі, чи просто ще один продукт медійної епохи?

Так ось, скільки заробляє ведуча 1+1: Валентина Хамайко назвала реальні цифри своєї зарплатні – не багато

Зірка 1+1 Валентина Хамайко вперше розсекретила свої заробітки щомісяця, як телеведуча - не далеко відійшла від колеги Марічки Падалко. Подробиці.