Продається будинок зі зміями: жінку ніхто не попередив, що в оселі наявне кубло повзучих “квартирантів”

Мешканка Колорадо дуже довго збирала кошти. Врешті обрала будинок власної мрії. Та переселення не завдало очікуваного задоволення, адже на місці були виявлені… справжні змії.

Щастя від переїзду в щойно придбаний будинок для родини Ембер Голл дуже швидко перетворилося на розчарування. Щобільше, домашні бояться пересуватися помешканням, щоб не наступити на змію, а вночі з жахом підстрибують на ліжках, оскільки ввижається, що якась із гадин ковзнула під ковдру.

Жінка дуже довго накопичувала кошти, щоб обрати будинок, який їй сподобався. Ембер була у захваті від цієї нерухомості, де пропонувалося чотири спальні і дві ванні кімнати. Та після купівлі будинку в Сентенніалі радіти довелося недовго.

Кубло змій виявила жінка у щойно придбаному будинку

Новоспечена господиня саме розкладала речі в гаражі, як помітила, що собака хвилюється і за чимось споглядає. Гадала, що там якийсь павук, та все виявилося набагато страшніше. Підійшла ближче й була надзвичайно шокована побаченим.

Із двох дірочок у стіні показалися дві велетенські зміїні голівки. Голл відчула напад паніки, адже холоднокровних тварин могло бути набагато більше. Згодом з’ясувалося, що в кублі перебуває щонайменше з десяток гадюк.

“Квартиранти” належать до підв’язкових змій. Зазвичай вони не виростають надто великими, але в будинку американки поселилися саме гіганти. Ці змії вважаються неотруйними, але від укусу в людини може виникнути алергічна реакція.

Мешканці будинку очікують на зустріч зі зміями повсюди

Тепер 42-річна хазяйка і члени її родини бояться відкривати кришку унітаза, щоб звідти щось не виповзло. Те ж саме і з прийманням ванни. Довелося викликати ловця змій, сплативши тисячу доларів за послуги. Спеціаліст пообіцяв позбавити оселю від змій, не завдаючи при цьому представникам фауни жодної шкоди.

Рієлторка, якій жінка поскаржилася, запевнила, що до цього ніхто не бачив у будинку непроханих гостей.

Нові статті

Схожі статті

“Це справжнє кохання могло його врятувати”: син Назарія Яремчука вважає, що батько міг бути живим

Старший син Назарія, Дмитро Яремчук, вважає, що якби його батько не пішов до іншої жінки, то мав би усі шанси жити й донині. Деталі інтерв'ю викликали резонанс у мережі.

Другий Спартак Суббота? Розбір Дмитра Карпачова від незалежної експертки “Смішно не буде”. Дійсно не буде

Дмитро Карпачов виділяється у медіапросторі як психолог та консультант з психології. Але чи дійсно Карпачов є фахівцем у цій галузі, чи просто ще один продукт медійної епохи?

Так ось, скільки заробляє ведуча 1+1: Валентина Хамайко назвала реальні цифри своєї зарплатні – не багато

Зірка 1+1 Валентина Хамайко вперше розсекретила свої заробітки щомісяця, як телеведуча - не далеко відійшла від колеги Марічки Падалко. Подробиці.

“Поїхала на гастролі”: старший син Ніни Матвієнко пригадав пророчий сон – що побачив ченець Іван Гончар?

Співачка Ніна Митрофанівна Матвієнко, якої немає в цьому світі вже рік – була багатодітною мамою. В артистки є двоє синів та молодша донька. Найстарший син Іван давно пішов служити Богу в монастир.