Жінка зазирнула в Книгу рекордів Гіннеса і втямила, що може зробити краще: в декого її рекорд викликав огиду

Випадково дізнавшись, що може вивертати стопу, американка стала рекордсменкою Книги рекордів Гіннеса, потіснивши попередню кандидатуру. Завдяки чому їй це вдалося?

Келсі Грабб працює в бібліотеці. Коли до них потрапив свіжий випуск книги світових рекордів за 2021 рік, хтось із колег почав гортати й вигукнув: “Це просто огидно!” Зацікавившись, 32-річна жінка зазирнула через плече й побачила неймовірне обертання ноги.

Келсі втямила, що теж може вивертати ноги

Мешканка Альбукерке вирішила перевірити власну гнучкість. І з’ясувала, що володіє ще більшими досягненнями, ніж оголошений Гіннесом рекордсмен. Раніше Келсі захоплювалася фігурним катанням, тому поставила ногу на аркуш паперу і стала обертати. Втямила, що в неї є всі шанси перевершити попереднього товариша.

Декому категорично не подобається подібне заняття

Бібліотекарка обернула ногу на 171,4 градуса і… побила світовий рекорд. Тепер уже її ім’я потрапило до престижного списку Гіннеса. Задля рекорду Грабб особливо не тренувалася. Вистачило природних даних і давніх спортивних занять ковзанами.

Тепер деякі знайомі захоплюються неймовірною пружністю жінки. Та є й такі, в яких подібне заняття Келсі викликало почуття огиди.

Українці не гірші

Здатні приголомшувати світ незвичайними рекордами й представники нашої країни. Так, Ігор Капура, який займається карате, розбив ногою 198 дощок. Із цим складним завданням закарпатець упорався всього за 1 хвилину. Таким чином українцю вдалося перевершити попередній рекорд спортсмена з Бразилії відразу в 4 рази.

Українець покращив рекорд у 4 рази

Представники Книги рекордів Гіннеса зафіксували досягнення Капури ще в липні 2022-го. Та лише цьогоріч у березні рекордсмену надійшло підтвердження, сертифікат і золота медаль.

Нові статті

Схожі статті

Спочатку Іспанія, а тепер Дубай: 43-річний Потап показав своє розкішне життя за кордоном, але без Каменських

Потап не приховує своє життя за кордоном і активно веде свій блог у соцмережах - репер показав на фоні Дубай, але без своєї дружини Насті Каменських.

“Це справжнє кохання могло його врятувати”: син Назарія Яремчука вважає, що батько міг бути живим

Старший син Назарія, Дмитро Яремчук, вважає, що якби його батько не пішов до іншої жінки, то мав би усі шанси жити й донині. Деталі інтерв'ю викликали резонанс у мережі.

Другий Спартак Суббота? Розбір Дмитра Карпачова від незалежної експертки “Смішно не буде”. Дійсно не буде

Дмитро Карпачов виділяється у медіапросторі як психолог та консультант з психології. Але чи дійсно Карпачов є фахівцем у цій галузі, чи просто ще один продукт медійної епохи?

Так ось, скільки заробляє ведуча 1+1: Валентина Хамайко назвала реальні цифри своєї зарплатні – не багато

Зірка 1+1 Валентина Хамайко вперше розсекретила свої заробітки щомісяця, як телеведуча - не далеко відійшла від колеги Марічки Падалко. Подробиці.