Гостя нарядилася на весілля так, що перетягнула всю увагу від нареченої на себе: чим вразила дівчина присутніх

Весілля – це завжди радісна подія, до якої ретельно готуються не лише наречені та їхні батьки, але й гості. І тут найголовніше – не відвернути увагу від чиновниці торжества на себе. Нашій героїні це вдалося не дуже.

Дівчата люблять збирати захопливі погляди, тому чимало часу витрачають на створення лука, в якому треба вийти в люди. Якщо запросили на весілля, наряд підбирається ще прискіпливіше.

Та іноді трапляються казуси, коли замість схвалення юнка отримала цілий шквал хейту. І було через що гостям за весільним столом обуритися. В’єтнамська дівчина прийшла в ресторан, убравшись в занадто відверту сукню.

Подібна сукня не залишила гостей на весіллі байдужими

Тож погляди присутніх були спрямовані виключно в її бік. Та якщо чоловіки радісно чмокали язиками, то жінок аж розпирало від люті. Дивно, що наречена зовсім не образилася на подругу за те, що та стала центральною фігурою весілля, а залюбки фотографувалася з дивною гостею.

Не зрозуміли модницю й відвідувачі TikTok. Побачивши відео, де гламурна чорнявка вбрана в саму лише білизну, ледве прикриту прозорою накидкою, Інтернет вибухнув серією злостивих моментів.

Наречена на подружку не образилася

Відосик із весілля миттю став вірусним. Це набагато більше нагадувало жіночу білизну, аніж сукні – корсет з кісточками на чашечках, трусики й легка чорна матерія зверху.

Хейтери зацькували сміливо вбрану дівчину, повважавши її вбрання повним несмаком та жахом. Багато хто написав, що на весілля подібним образом вбиратися не можна. Це є проявом неповаги до молодят і їхніх гостей.

Були й такі, що прекрасно роздивилися статуру подружки нареченої, похвалили дівчину за перебування у хорошій формі. Та все ж порадили більше так ніколи не робити.

Нові статті

Схожі статті

Спочатку Іспанія, а тепер Дубай: 43-річний Потап показав своє розкішне життя за кордоном, але без Каменських

Потап не приховує своє життя за кордоном і активно веде свій блог у соцмережах - репер показав на фоні Дубай, але без своєї дружини Насті Каменських.

“Це справжнє кохання могло його врятувати”: син Назарія Яремчука вважає, що батько міг бути живим

Старший син Назарія, Дмитро Яремчук, вважає, що якби його батько не пішов до іншої жінки, то мав би усі шанси жити й донині. Деталі інтерв'ю викликали резонанс у мережі.

Другий Спартак Суббота? Розбір Дмитра Карпачова від незалежної експертки “Смішно не буде”. Дійсно не буде

Дмитро Карпачов виділяється у медіапросторі як психолог та консультант з психології. Але чи дійсно Карпачов є фахівцем у цій галузі, чи просто ще один продукт медійної епохи?

Так ось, скільки заробляє ведуча 1+1: Валентина Хамайко назвала реальні цифри своєї зарплатні – не багато

Зірка 1+1 Валентина Хамайко вперше розсекретила свої заробітки щомісяця, як телеведуча - не далеко відійшла від колеги Марічки Падалко. Подробиці.