Названо найдешевші курорти Середземномор’я влітку 2023 року для українців: як відпочити в Європі бюджетно

Відпочивати цьогоріч збираються далеко не всі українці. Але в декого випаде нагода влітку вирватися хоча б на декілька днів на курорт. Звісно, хочеться обрати бюджетний відпочинок. На Середземному морі бажано обирати такі відносно недорогі місця.

Середземномор’я завжди вабить туристів красою і комфортом. Українці не стали виключенням. Вибір недорогих курортів бажано починати з Іспанії, Греції чи Туреччини. Якщо вірити Travel Off Path, найдешевше відпочинок улітку 2023 коштуватиме у таких містах:

Бенідорм

Бюджетний відпочинок у Бенідормі

Це іспанське місто на узбережжі Середземного моря немов магнітом притягує молодь. Родини, що не можуть собі дозволити фешенебельні готелі, теж залюбки простують сюди. У Бенідормі чимало пляжів на будь-який смак і достатньо розваг. Скромна вечеря у ресторані середньої руки обійдеться приблизно в 13 євро.

Валенсія

Бюджетний відпочинок у Валенсії

Ще одне іспанське місто втрапило до рейтингу доступності. Любителям піщаних пляжів і старовинних артефактів тут буде цікаво. Сонце не сходить з небосхилу 300 днів на рік, а обід у звичайному ресторані затягне на 12 євро.

Бодрум

Бюджетний відпочинок у Бодрумі

Любителів недорогого відпочинку радо приймуть на Сході Туреччини. Тут гарні пляжі і є на що подивитися. Ніч у готелі влітку коштуватиме до 80 євро, а поїсти в закладі харчування можна всього за 5 євро.

Афіни

Бюджетний відпочинок в Афінах

Греція не відстає по доступності курортів для українців. Тут можна побачити чимало стародавніх історичних пам’яток, після чого з легкістю дістатися до будь-якого з пляжів. Проживання в Афінах не можна віднести до розряду дешевих, а щоб повечеряти, достатньо буде мати 12 євро в кишені.

Аліканте

Бюджетний відпочинок в Аліканте

Ще один іспанський курорт, гідний нашої уваги. Відпочинок більше підійде для молоді, оскільки тут розвинені нічні розваги, а курортникам пропонують сучасні зони відпочинку. Історичних пам’яток небагато, зате розслабитися після тяжких буднів можна з користю. Вечеря в ресторані коштуватиме приблизно 15 євро.

Нові статті

Схожі статті

Спочатку Іспанія, а тепер Дубай: 43-річний Потап показав своє розкішне життя за кордоном, але без Каменських

Потап не приховує своє життя за кордоном і активно веде свій блог у соцмережах - репер показав на фоні Дубай, але без своєї дружини Насті Каменських.

“Це справжнє кохання могло його врятувати”: син Назарія Яремчука вважає, що батько міг бути живим

Старший син Назарія, Дмитро Яремчук, вважає, що якби його батько не пішов до іншої жінки, то мав би усі шанси жити й донині. Деталі інтерв'ю викликали резонанс у мережі.

Другий Спартак Суббота? Розбір Дмитра Карпачова від незалежної експертки “Смішно не буде”. Дійсно не буде

Дмитро Карпачов виділяється у медіапросторі як психолог та консультант з психології. Але чи дійсно Карпачов є фахівцем у цій галузі, чи просто ще один продукт медійної епохи?

Так ось, скільки заробляє ведуча 1+1: Валентина Хамайко назвала реальні цифри своєї зарплатні – не багато

Зірка 1+1 Валентина Хамайко вперше розсекретила свої заробітки щомісяця, як телеведуча - не далеко відійшла від колеги Марічки Падалко. Подробиці.