Актриса, втративши сина, водночас стала мамою і бабусею: як подібне стало можливим

Ті, хто дивився фільм "Куба", пам'ятають актрису Ану Обрегон. Заради свого сина жінка зважилася на доволі нестандартний крок. У 68 років зірка стала мамою власної онучки.

Іспанська актриса мала обов’язково виконати останню волю свого сина Алесса Лекіо. А попросив нащадок маму про дуже дивну послугу – народити немовля.

Молодику було всього 27 років, коли він помер. Причиною смерті Алесса у 2020 році стала підступна онкологія. Перед смертю Лекіо розповів батькам, що понад усе мріє стати татусем.

Ана Обрегон виконала останню волю сина і стала бабусею й матусею

Заради цього він ще до хімієтерапії заморозив свої сперматозоїди. У травні чоловіка не стало. А мама взялася виконувати останню волю сина. Сурогатній матері була вдало проведена операція з підсадки. У грудні лікарі сповістили, що на світ з’явиться дівчинка.

Урочиста подія сталася 20 березня 2021 року. Пологи відбувалися в Маямі. Син хотів, щоб його донечку назвали на честь матері, тому дівчинці дали ім’я Ана Сандра Лекіо Обрегон.

Отак і вийшло, що відома актриса стала матір’ю своїй власній онучці. Про її справжнього батька Обрегон планує розповісти своїй тезці, коли дитина трішки підросте. Жінка планує сповістити онуці, що її татусь був справжнім героєм і що дитина має пишатися ним.

Ану Обрегон любила свого сина і виконала його волю

Ана вдячна сину за такий посмертний подарунок. Адже думки про майбутню дитинку допомогли жінці легше пережити розлуку з сином. Тепер вона з головою занурилася в підгузки, пляшечки, бантики тощо. Займається доглядом за онукою і любить її як справжня мама.

За життя Алесс мріяв про п’ятеро дітей. Тож не виключено, що його мама знову залучить сурогатну матір й отримає ще не одну онуку.

Нові статті

Схожі статті

Вона могла мати 3 дітей: чому Катерина Кухар не народила дитину у першому шлюбі – “У мене була депресія”

Прима-балерина Катерина Кухар має за плечима два шлюбі та двох дітей від двох чоловіків, але насправді могла б бути багатодітною мамою - що сталося?

Оля Полякова про дружбу з росіянами: хейтери можуть говорити що завгодно, але супер-блондинка вважає інакше!

Оля Полякова, відома українська співачка, в останніх інтерв'ю відкрито прокоментувала ситуацію, пов'язану з її дружбою та спільними проєктами з росіянами.

Спочатку Іспанія, а тепер Дубай: 43-річний Потап показав своє розкішне життя за кордоном, але без Каменських

Потап не приховує своє життя за кордоном і активно веде свій блог у соцмережах - репер показав на фоні Дубай, але без своєї дружини Насті Каменських.

“Це справжнє кохання могло його врятувати”: син Назарія Яремчука вважає, що батько міг бути живим

Старший син Назарія, Дмитро Яремчук, вважає, що якби його батько не пішов до іншої жінки, то мав би усі шанси жити й донині. Деталі інтерв'ю викликали резонанс у мережі.