Іноді поліції доводиться виїжджати на хибні виклики: хтось боїться безпілотників, а дехто не може заснути

Зазвичай люди набирають 102 за надзвичайних обставин, коли загрожує серйозна небезпека. Та трапляються випадки виклику поліції, що нічого, окрім сміху, викликати не здатні.

Поліцейські час від часу оприлюднюють кумедні пригоди, що трапляються з людьми. Хто й навіщо викликає поліцію? Ви не повірите, ситуації часто бувають просто абсурдні.

Полундра! Безпілотники

Російські пропагандистські канали настільки розігнали паніку щодо українських безпілотників над москвою, що нерви у мешканця підмосков’я не витримали. Житель Бобрового з переляку вхопився за молоток і 30 квітня розніс вщент увесь під’їзд, попередньо перетворивши на друзки власну квартиру.

росіянина звели з розуму українські безпілотники

І це він ще не знав, що два безпілотних апарати на початку травня завітають прямісінько до кремля. Чолов’яга, що трощив сусідам двері і розбивав вікна, заразом займався “важливою” справою: надиктовував невидимому диспетчеру кольорові коди.

Пристрасті за вібратором

Мешканка Маямі завітала в гості до батьків, де пробула кілька ночей. Коли повернулася до гуртожитку, вирішила провести час наодинці з вібратором, але іграшки в шухляді не виявилося. Юнка втямила, що його позичила сусідка. І справді знайшла свою річ у сусідній кімнаті.

Сусідка украла у дівчини іграшку

Вона поставила чорну мітку, щоб переконатися, що це саме те, що вона шукає. І справді, невдовзі її стійкий хлопчик повернувся на своє звичне місце. Визначивши таким чином особу злодійки, дівчина звернулася за допомогою до поліції. Відразу шестеро бравих копів приїхали захищати честь вібратора.

Перфоратор, якого не було

Київським поліціянтам теж довелося шукати міфічного злодія. Чоловік поскаржився в поліцію, що хтось посеред ночі робить ремонт, не вимикаючи перфоратора і не даючи бідоласі можливості спокійно заснути.

Киянин зробив хибний виклик поліції

Копи стали шукати джерело нудного звуку і врешті докопалися до істини. Виявилося, що дивак сам не вимкнув бритву. От вона і дирчала в шухляді, заважаючи господарю спати.

Нові статті

Схожі статті

Вона могла мати 3 дітей: чому Катерина Кухар не народила дитину у першому шлюбі – “У мене була депресія”

Прима-балерина Катерина Кухар має за плечима два шлюбі та двох дітей від двох чоловіків, але насправді могла б бути багатодітною мамою - що сталося?

Оля Полякова про дружбу з росіянами: хейтери можуть говорити що завгодно, але супер-блондинка вважає інакше!

Оля Полякова, відома українська співачка, в останніх інтерв'ю відкрито прокоментувала ситуацію, пов'язану з її дружбою та спільними проєктами з росіянами.

Спочатку Іспанія, а тепер Дубай: 43-річний Потап показав своє розкішне життя за кордоном, але без Каменських

Потап не приховує своє життя за кордоном і активно веде свій блог у соцмережах - репер показав на фоні Дубай, але без своєї дружини Насті Каменських.

“Це справжнє кохання могло його врятувати”: син Назарія Яремчука вважає, що батько міг бути живим

Старший син Назарія, Дмитро Яремчук, вважає, що якби його батько не пішов до іншої жінки, то мав би усі шанси жити й донині. Деталі інтерв'ю викликали резонанс у мережі.