Дівчина хотіла оригінально сповістити коханому про вагітність: він нічого не втямив і… проковтнув тест

Дізнавшись, що перебуває при надії, дівчина вирішила не ординарно сповістити коханому цю новину. Вона приховала тест на вагітність у слоїк із морозивом. От тільки молодик не розібрався, що перед ним і…

Жасмин з Деном жили разом уже третій рік. Про весілля мова не йшла. Молодик мовчав, а дівчина не робила жодних спроб, щоб пришвидшити ситуацію. Здавалося, всіх усе влаштовує. Головне – їм було добре разом.

Коли Жасмін помітила затримку, відразу ж сходила до аптеки й придбала тест на вагітність. Він виявився позитивним. Дівчина і раділа, і переживала водночас. Вона не знала, як до цієї новини поставиться її коханий. Скільки були разом, вони ніколи не обговорювали спільне майбутнє. Тим паче мова не йшла про поповнення.

Дівчина приховала тест у слоїк із морозивом

Пів дня новоспечена вагітна обдумувала, як їй сповістити Дену цю неочікувану новину. Врешті вирішила зробити сюрприз. Не придумала нічого кращого, як сховати папірець із двома смужками у слоїк з морозивом, яке так полюбляв молодик. Хто ж міг подумати, що все піде не за планом?!

Увечері, як годиться, пара сіла біля телевізора. Жасмин сама принесла з холодильника пластикову коробку з холодним продуктом, прикрашеним фруктами й тертим шоколадом, простягнула Дену зі словами: “Це не звичайне морозиво, воно з приємним сюрпризом!”

Молодик з’їв морозиво і нічого не помітив

Чоловік узявся уплітати солодощі за обидві щоки. Дівчина відірвалася на кілька хвилин, розмовляючи телефоном. А коли повернулася до кімнати, була надзвичайно шокована, адже не побачила в напівпорожній коробці тесту з результатами.

Жасмин поцікавилася, куди він подів сюрприз. Але хлопець нічого не зрозумів. Виявляється, він сприйняв тест за вафельку і… проковтнув його. Отакий невдалий сюрприз виявився.

Нові статті

Схожі статті

Вона могла мати 3 дітей: чому Катерина Кухар не народила дитину у першому шлюбі – “У мене була депресія”

Прима-балерина Катерина Кухар має за плечима два шлюбі та двох дітей від двох чоловіків, але насправді могла б бути багатодітною мамою - що сталося?

Оля Полякова про дружбу з росіянами: хейтери можуть говорити що завгодно, але супер-блондинка вважає інакше!

Оля Полякова, відома українська співачка, в останніх інтерв'ю відкрито прокоментувала ситуацію, пов'язану з її дружбою та спільними проєктами з росіянами.

Спочатку Іспанія, а тепер Дубай: 43-річний Потап показав своє розкішне життя за кордоном, але без Каменських

Потап не приховує своє життя за кордоном і активно веде свій блог у соцмережах - репер показав на фоні Дубай, але без своєї дружини Насті Каменських.

“Це справжнє кохання могло його врятувати”: син Назарія Яремчука вважає, що батько міг бути живим

Старший син Назарія, Дмитро Яремчук, вважає, що якби його батько не пішов до іншої жінки, то мав би усі шанси жити й донині. Деталі інтерв'ю викликали резонанс у мережі.