Маленькі дітки – немаленькі бідки: як жорстоко можуть пожартувати доньки над татусями

Діти не завжди здатні осягнути результати своїх дій. Особливо це стосується розіграшів. Іноді жарти від милих донечок дуже дорого обходяться батькам.

Кетчуп у бензобаці

Тато із донькою полюбляли дивитися різні пранки на YouTube. Весело сміялися, споглядаючи, як людей розігрують. Та хіба міг татусь подумати, що його улюбленій дівчинці спаде на думку зіграти злий жарт і з ним?!

11-річна дівчинка піддивилася, як замість пального у бак машини заливають щось інше, й вирішила саме так вчинити з татусем. Взяла кілька слоїків з соусом чілі і бовкнула це все у бензиновий бак автівки тата.

Наступного ранку чоловік не зміг завести двигун службового авто, тож довелося викликати евакуатор, щоб відвезти транспортний засіб у робочий гараж. Уже там спливла причина проблеми. За “веселий” доньчин пранк бідолаха виклав 3 тис.доларів, аби машину привели до тями.

Замість цукерок – капуста

Справа йшла до Різдва. Всі готували один одному подарунки, а Джуді вирішила пожартувати з батька. Знаючи, що він обожнює цукерки Ferrero Rocher, дівчина придбала коробку цукерок, а ще купила упакування брюссельської капусти.

Вона вже 2 роки тому робила щось подібне – загорнула голівки брюссельської капусти в обгортки цукерок, але татусь не спробував, бо помітив підміну, щойно розгорнув обгортку.

Тож цього разу Джуді вирішила діяти більш розважливо. Обваляла качанчики в горіховій стружці, умокнула кожну голівку в розтоплений шоколад. Вийшло дуже схоже на Ferrero. Підсохлі й загорнуті в фольгу капустинки були складені у фірмову коробку.

Юнка уважно споглядала за реакцією батька, коли він, не підозрюючи нічого лихого, розгорнув обгортку і вкусив капустяну цукерку. Реакцію татуся не можна було передати словами – передчуття задоволення різко змінилося розгубленням, жахом і врешті відразою. Джуді цілий день не могла стримати сміх, коли пригадувала татусеве частування.

Нові статті

Схожі статті

Вона не змогла бути з ним до кінця життя: як виглядала покійна дружина Олексія Вертинського – його кохання

Олексій Вертинський має за плечима два шлюби, але остання дружина залишила найвагоміше місце в його серці - що з нею сталося та чому актор більше не може ні кого покохати.

У конкурсі все “чесно”: Анна Мірошник та Руслана Рубан розповіли про дві різні полярності шоу “Супер Мама”

Глядачі вже звикли до яскравих конфліктів, емоційних моментів та несподіваних поворотів, які відбуваються під час кожного епізоду. Проте що відбувається за кадром і як це впливає на учасниць шоу?

Жити без Вадима не зможе: 45-річна Оля Полякова розповіла про кризу в шлюбі з чоловіком і назвала причину

Оля Полякова заговорила про непрості часи в шлюбі. За останні роки вони із Вадимом Буряковським пережили непрості моменти. Але саме вони подарували артистці розуміння, що насправді для неї важливо.

Не може забути про Узелкова досі: чи мала 44-Марина Боржемська роман після розлучення з боксером – ось як

Марина Боржемська хоч і розлучилась давно, але досі не має романтичних стосунків - невже фітнес-тренерка досі любить екс-чоловіка В'ячеслава Узелкова?