Коти й собаки теж страждають на клептоманію: щодня тягнуть додому все підряд з сусідських обійсть

Трапляються домашні тварини, що залежні від речей. Вони цуплять усе, що попадає під лапу, і приносять до свого обійстя. Господарі від цього не у захваті, бо отримують головний біль – кому це все повертати?

Кіт Гаррі

Донна Хібберт щоранку підводиться з ліжка й оглядає “подарунки”, які приносить їй улюбленець-кіт. Гаррі щоночі відбуває на “полювання”. Зазвичай його здобиччю є сусідські черевики, спідня білизна, гаманці, сумочки або щось їстівне.

За ці роки кіт-клептоман натягав предметів приблизно на три сотні фунтів стерлінгів. Хазяйка певна, що таким чином Гаррі висловлює їй подяку за любов і піклування. От і несе додому все, що набачить у сусідських дворах.

Гаррі щовечора виходить на полювання за чужими речами

– Добре, хоч не птахи із мишами! – радіє жінка.

Щоб повернути награбоване законним власникам, Донна фотографує трофеї Гаррі й викладає в мережу в надії, що люди відгукнуться й розберуть секонд-хенд.

Собака Френк

Хазяйка чихуахуа навіть не підозрювала, що її пес схильний до крадіжок. Правда спливла, коли псу було 4 роки. Кортні Лайл вирішила навести лад на задньому дворі й у саду. Надзвичайне здивування жінки викликали приховані повсюди собачі іграшки.

Гумові причандали перебували в кущах, були закопані неглибоко в землю, звисали з гілок дерев. Техаський клептоман тишком-нишком відбирав іграшки в інших песиків, приносив додому і надійно приховував від людей.

Френк відібрав усі іграшки в сусідських собак

Зоотоварів набралося кілька десятків. Напевно, хазяйський песик і власні іграшки ховав від загалу, бо вони вже давно стали зникати. Оскільки в будинку мешкає, окрім Френка, ще й вівчарка з лабрадором, Кортні підписалася в мережі на постійне доставлення собачих забавок.

Коли вони виходили на вулицю, лунала команда залишити іграшки вдома. Як бачимо, Френк зрозумів команду трішки інакше – не лише свої забавки вдома залишав, а ще й чужі приносив.

Нові статті

Схожі статті

Вона не змогла бути з ним до кінця життя: як виглядала покійна дружина Олексія Вертинського – його кохання

Олексій Вертинський має за плечима два шлюби, але остання дружина залишила найвагоміше місце в його серці - що з нею сталося та чому актор більше не може ні кого покохати.

У конкурсі все “чесно”: Анна Мірошник та Руслана Рубан розповіли про дві різні полярності шоу “Супер Мама”

Глядачі вже звикли до яскравих конфліктів, емоційних моментів та несподіваних поворотів, які відбуваються під час кожного епізоду. Проте що відбувається за кадром і як це впливає на учасниць шоу?

Жити без Вадима не зможе: 45-річна Оля Полякова розповіла про кризу в шлюбі з чоловіком і назвала причину

Оля Полякова заговорила про непрості часи в шлюбі. За останні роки вони із Вадимом Буряковським пережили непрості моменти. Але саме вони подарували артистці розуміння, що насправді для неї важливо.

Не може забути про Узелкова досі: чи мала 44-Марина Боржемська роман після розлучення з боксером – ось як

Марина Боржемська хоч і розлучилась давно, але досі не має романтичних стосунків - невже фітнес-тренерка досі любить екс-чоловіка В'ячеслава Узелкова?