Дівчина вирішила познайомитися з сотнею чоловіків у різних країнах: кожен має право на одну романтичну вечерю

Коли подруга сказала Старлі, що її життя цікавіше, ніж фільми на Netflix, дівчина вирішила вдатися до безпрецедентного кроку. Вона замислила провести сотню побачень із чоловіками з інших країн.

В житті 27-річної Старлі Сантос двічі були тривалі стосунки з молодиками. Один з її постійних кавалерів був із Нідерландів, інший – з Індії. Та американку завжди тягнуло відкривати нові обрії. Коли подруга наштовхнула її на цікаву ідею, вона відразу взялася до реалізації.

Старлі ніколи не любила довго засиджуватися на одному місці. Після закінчення коледжу вона влаштовувалася на роботу в готелі й ресторани, але швидко звільнялася заради пошуку нового місця.

Одне побачення з одним чоловіком в одній країні

Тепер дівчина вирішила так само змінювати чоловіків. Сантос сама придумала для себе правила – в кожній країні зустрічається лише з одним кавалером. А потім їде далі, не звертаючи уваги, чи він їй припав до вподоби, чи ні.

З майбутніми візаві американка знайомиться в мережі. Вона чесно попереджає, що за рік їй слід відвідати 100 країн, тому довше ніж на 3-4 дні не затримається. Хід побачення Старлі записує на відео, щоб викласти потім у TikTok. Якщо чоловік не пристає на подібну умову, побачення скасовується.

100 побачень у різних країнах за рік

Мешканка Флориди вже встигла відвідати країни Південної Америки, побувавши на побаченнях із чилійцем, аргентинцем, бразильцем, уругвайцем, колумбійцем, венесуельцем. Далі її шлях проліг в Індію, Індонезію, Таїланд, Сінгапур.

Жодних проблем із новими знайомими не виникало. Важко розмовляти було лише з мешканцем Індонезії. Старлі сподівається, що в процесі експерименту врешті зустріне свою долю. Вона планує закохатися не лише в співбесідника, але і в його країну. Та навіть якщо цього не станеться, не збирається продовжувати турне – завершить через рік.

Нові статті

Схожі статті

Вона не змогла бути з ним до кінця життя: як виглядала покійна дружина Олексія Вертинського – його кохання

Олексій Вертинський має за плечима два шлюби, але остання дружина залишила найвагоміше місце в його серці - що з нею сталося та чому актор більше не може ні кого покохати.

У конкурсі все “чесно”: Анна Мірошник та Руслана Рубан розповіли про дві різні полярності шоу “Супер Мама”

Глядачі вже звикли до яскравих конфліктів, емоційних моментів та несподіваних поворотів, які відбуваються під час кожного епізоду. Проте що відбувається за кадром і як це впливає на учасниць шоу?

Жити без Вадима не зможе: 45-річна Оля Полякова розповіла про кризу в шлюбі з чоловіком і назвала причину

Оля Полякова заговорила про непрості часи в шлюбі. За останні роки вони із Вадимом Буряковським пережили непрості моменти. Але саме вони подарували артистці розуміння, що насправді для неї важливо.

Не може забути про Узелкова досі: чи мала 44-Марина Боржемська роман після розлучення з боксером – ось як

Марина Боржемська хоч і розлучилась давно, але досі не має романтичних стосунків - невже фітнес-тренерка досі любить екс-чоловіка В'ячеслава Узелкова?