Винахідливості котиків немає меж: заради власних бажань вони здатні на будь-яку хитрість, дурячи людей

Маленькі кошенята, здавалося б, нездатні користатися мозками. Насправді це не так. Історії наших героїв доводять, що ці тварини здатні на хитрість і є доволі винахідливими.

Котяча бригада піддурила чоловіка

Роберт Брантлі бороздив простори штату Луїзіана, коли помітив на узбіччі малесеньке кошеня. Американець не зміг проїхати мимо. Зупинився, щоб забрати дитинча. Та коли він вийшов з автівки, з’ясувалося, що його заманили в пастку.

Хитрі кошенята виставили на трасу найменшого

Щойно водій підняв пухнастика з землі, з кущиків до Роберта рвонули хвостаті братчики. Склалося враження, що бригада спеціально виставила на узбіччя найменшого з них, щоб розчулити людей, а потім уже накинулися на рятувальника всім натовпом.

Брантлі за голову схопився, адже довкола нього зібралося аж 13 представників котячого сімейства. Всі вони голосно нявчали. Робити нічого, довелося посадити в багажник усіх. Поселив удома й першим ділом нагодував. Малята уплітали за обидві щоки. Напевно, довгенько чекали на порятунок на трасі.

Кішка-клептоманка

Інша господиня Муркотухи з Вірджинії занадилася красти різні дрібнички із шухляди у ванній. Жінка довго не могла втямити, хто злодій в її обійсті, і куди діваються потрібні їй речі. Особливо невідомому злодію припали до вподоби гумки для волосся. Але він не гребував й іншими жіночими штучками.

Кішка обкрадала власну господиню

Жінка нічого не розуміла, але було цікаво, хто так полюбляє її інтимні речі. Тому вона встановила відеокамеру над шафою. І невдовзі мала повний відеозвіт про скоєний злочин. З’ясувалося, що шафу з легкістю відчиняє лапою улюблена кішка хазяйки. Потім починає господарювати всередині, обираючи, що взяти. Врешті зі здобиччю покинула ванну кімнату. Довелося оснастити двері шафи засувкою, щоб маленька розбійниця більше нічого не викрадала.

Нові статті

Схожі статті

Вона не змогла бути з ним до кінця життя: як виглядала покійна дружина Олексія Вертинського – його кохання

Олексій Вертинський має за плечима два шлюби, але остання дружина залишила найвагоміше місце в його серці - що з нею сталося та чому актор більше не може ні кого покохати.

У конкурсі все “чесно”: Анна Мірошник та Руслана Рубан розповіли про дві різні полярності шоу “Супер Мама”

Глядачі вже звикли до яскравих конфліктів, емоційних моментів та несподіваних поворотів, які відбуваються під час кожного епізоду. Проте що відбувається за кадром і як це впливає на учасниць шоу?

Жити без Вадима не зможе: 45-річна Оля Полякова розповіла про кризу в шлюбі з чоловіком і назвала причину

Оля Полякова заговорила про непрості часи в шлюбі. За останні роки вони із Вадимом Буряковським пережили непрості моменти. Але саме вони подарували артистці розуміння, що насправді для неї важливо.

Не може забути про Узелкова досі: чи мала 44-Марина Боржемська роман після розлучення з боксером – ось як

Марина Боржемська хоч і розлучилась давно, але досі не має романтичних стосунків - невже фітнес-тренерка досі любить екс-чоловіка В'ячеслава Узелкова?