У жінки були серйозні проблеми зі здоров’ям: лікарі замість лікування порадили фітнес і схуднення

Жінка регулярно скаржилася медикам на надміру великий живіт. Але ті відмахувалися – мовляв, треба худнути. Згодом з'ясувалося, що пацієнтка страждала від величезної кісти.

Медики проморгали серйозну проблему в стані пацієнтки. У мешканки Англії постійно збільшувався живіт. Але люди в білих халатах обстежень не робили, лише радили розпочати процес схуднення – менше їсти і більше рухатися.

На скарги Пейслі Ділан, що в неї постійно болить спина, менструації проходять тяжко, і вона не може дотягнутися до черевиків, щоб зав’язати шнурки, вони не зважали. Казали, якщо схудне, все налагодиться.

Всі довкола вважали, що жінка перебуває при надії

Час минав, а живіт лише збільшувався. Англійка вже боялася виходити з дому, бо всі вітали її з майбутнім поповненням, вважаючи, що жінка перебуває при надії. Жінка серйозно взялася за себе, скинувши 19 кілограмів. Виснажувала себе фітнесом і майже нічого не їла. Але марно – живіт продовжував поступово збільшуватися.

Оскільки Пейслі консультувалася з двома лікарями, які в один голос запевняли, що проблема криється у зайвій вазі, то вірила їм беззастережно. Так минуло два десятиліття страждань і мук. Врешті жінка не витримала й вирішила звернутися до третього спеціаліста.

Під час операції в жінки вилучили 41-кілограмову кісту

На цей раз до скарг пацієнтки поставилися з достатнім рівнем серйозності. Було проведено ряд досліджень. З’ясувалося, що зайва вага тут абсолютно ні до чого. Насправді пацієнтка страждає від кісти. За ці роки пухлина розрослася до неймовірних розмірів, затягнувши аж на 41 кілограм.

30-річній жінці терміново зробили операцію. Після хірургічного втручання живіт зник, неначе його й не було, а Ділан вперше відчула полегшення за довгі роки життя.

Нові статті

Схожі статті

Ольга Фреймут з модним пожовклим каре розказала, як елегантно їсти банан: оцінять всі чоловіки України

Ольга Фреймут активно продовжує навчати своїх підписників етикету, тож цього разу зірку можна було побачити саме із бананом в кадрі - про що йдеться?

Як виглядає могила Ніни Матвієнко: не з пам’ятником, а з дерев’яним хрестом і портретом – пройшов 1 рік

Родичі Ніни Матвієнко вшанували пам'ять видатної української співачки та акторки на річницю її відходу. Її творчість, яка зробила значний внесок у розвиток української музики, назавжди жива з нами.

Не холостяк, як думають всі: 34-річний Тарас Цимбалюк не приховує свою кохану – чиє ж серце підкорив актор

Тарас Цимбалюк у свої 34 роки вже був одружений двічі, але ці союзи розпались - як щодо третього одруження? Актор показав свою кохану дівчину Світлану Готочкіну.

Джамала, Полякова, Решетнік та інші зірки відреагували на роман Лесі Нікітюк з майбутнім мером Одеси: “Аааа”

36-річна ведуча Леся Нікітюк трохи витримала інтригу і сдалась, розсекретивши справжнє імʼя бойфренда. Ним став Дмитро Бабчук. Як відреагували на новий роман Лесі її колеги?