Спущена в унітаз каблучка повернулася через 13 років: чим іще дивують працівників водоканалу користувачі

Жінка випадково впустила в унітаз каблучку з діамантом. Працівники водоканалу знайшли цінну річ й повернули за 13 років. Українці викидають в унітаз більш прозаїчні речі.

У Міннесоті сталося справжнє диво. Через 13 років жінці повернули каблучку з діамантом, яку вона випадково змила в унітаз. Ще 2010 року чоловік подарував Мері Стенд дорогу прикрасу на честь 33-річчя спільного життя. Жінка необережно змивала воду в унітазі. Золота річ зіслизнула з пальця і зникла з поля зору.

Каблучка з каналізації повернулася до господині через 13 років

Чоловік зняв унітаз, виніс на вулицю й розібрав на запчастини, але каблучку не знайшов. Довго тросом копирсався в каналізації. І знову намарно. Лише навесні 2023 року працівники, що займалися очищенням стічних вод, натрапили на каблучку з діамантом, долото і затискач. В міській пресі з’явилося оголошення про знахідки. Донька Мері прочитала й сповістила про це маму.

Чим здатні здивувати українці

Наші люди теж частенько використовують унітаз для утилізації непотрібних речей. Одного разу на Пашутінській у Кропивницькому сталося засмічення. Так робітники водоканалу з каналізаційного колектора витягли… ковдру і йоржик для унітаза. Це вже не кажучи про дитячі підгузки й різне інше ганчір’я.

Житомирських каналіяжів не здивуєш підгузками чи засобами контрацепції. Траплялося, що знаходили в каналізації м’які дитячі іграшки, подушки чи будівельне сміття. Люди вважають, що унітаз можна використовувати як сміттєпровід, тому й скидають туди весь свій непотріб.

Під час карантину, пов’язаного з поширенням коронавірусу, в каналізаційних колодязях Вінниці стали масово з’являтися медичні маски, рукавички й інші захисні предмети. Засміченість через це зросла на третину. А тим часом працівники водоканалу наголошують, що спускати в унітаз не можна навіть гігієнічні прокладки, вологі серветки, губки, пластир, зубну нитку й чимало інших твердих предметів.

Нові статті

Схожі статті

Ольга Фреймут з модним пожовклим каре розказала, як елегантно їсти банан: оцінять всі чоловіки України

Ольга Фреймут активно продовжує навчати своїх підписників етикету, тож цього разу зірку можна було побачити саме із бананом в кадрі - про що йдеться?

Як виглядає могила Ніни Матвієнко: не з пам’ятником, а з дерев’яним хрестом і портретом – пройшов 1 рік

Родичі Ніни Матвієнко вшанували пам'ять видатної української співачки та акторки на річницю її відходу. Її творчість, яка зробила значний внесок у розвиток української музики, назавжди жива з нами.

Не холостяк, як думають всі: 34-річний Тарас Цимбалюк не приховує свою кохану – чиє ж серце підкорив актор

Тарас Цимбалюк у свої 34 роки вже був одружений двічі, але ці союзи розпались - як щодо третього одруження? Актор показав свою кохану дівчину Світлану Готочкіну.

Джамала, Полякова, Решетнік та інші зірки відреагували на роман Лесі Нікітюк з майбутнім мером Одеси: “Аааа”

36-річна ведуча Леся Нікітюк трохи витримала інтригу і сдалась, розсекретивши справжнє імʼя бойфренда. Ним став Дмитро Бабчук. Як відреагували на новий роман Лесі її колеги?