Хазяї дозволяють собакам набагато більше, ніж годиться: за кермом сидіти й ім’я немовляті обирати

Багато хто сприймає собаку не як тварину, а як близького друга. От і поводяться з псами немов із компаньйонами. Через це трапляються різні кумедні випадки.

Собака-водій нікого не дивує

Поліцейський у штаті Колорадо зупинив автівку за перевищення швидкості. З’ясувалося, що порушник перебував напідпитку. Водій був настільки п’яний, що не міг адекватно оцінювати дійсність. Щоб уникнути арешту, у п’яному мозку зародилася нестандартна ідея.

Підпилий водій всадовив собаку за кермо

Чолов’яга став робити спроби звільнити водійське крісло, всадовивши у нього свого пса. Мовляв, за кермом перебувала тварина, от їй і пред’являйте претензії у перевищенні швидкості. Поліцейський з посмішкою спостерігав за даною пертурбацією.

Коли ж водію вдався манер, і він вийшов з авто через пасажирські дверцята, то припустився бігти, але ноги запліталися, тож далеку дистанцію не потягнув. Його таки затримали за підозрою у нетверезому керуванні й відвезли до лікарні на обстеження.

Собака обрав ім’я дитині

Золотистого ретривера Бо подружжя настільки обожнювало, що коли в родині з’явилася дитина, довірили чотирилапому обрати ім’я. Пара зі штату Нью-Джерсі написала три імені на тенісних м’ячиках. Глава родини підкинув їх і наказав собаці принести. Оскільки на м’ячі, підібраному собакою, був напис “Френкі”, то новонародженого так і назвали.

Собаці дозволили прийняти доленосне рішення

Це не єдина важлива подія в родині, долю якої вирішували за допомогою Бо. Дерізи взяли пса на власне весілля. Він же оприлюднював стать майбутньої дитинки. Тепер дійшла черга до такого важливого кроку, як вибір імені. Отак ретривер впливає на всі події, що відбуваються з його хазяями. Чоловік і дружина сподіваються, що улюблений пес невдовзі потоваришує з маленьким Френкі.

Нові статті

Схожі статті

Джамала, Полякова, Решетнік та інші зірки відреагували на роман Лесі Нікітюк з майбутнім мером Одеси: “Аааа”

36-річна ведуча Леся Нікітюк трохи витримала інтригу і сдалась, розсекретивши справжнє імʼя бойфренда. Ним став Дмитро Бабчук. Як відреагували на новий роман Лесі її колеги?

Ніколи б не подумали: на що витратили свої перші гонорари українські зірки? Монатік, Винник, DZIDZIO та інші

Перші зароблені гроші для багатьох українських зірок — це не просто фінансова підтримка, але й можливість втілити свої мрії, зробити важливий внесок у сім'ю або інвестувати в свою кар'єру.

Елітна нерухомість Сердючки: Данилко показав, як виглядає його квартира на Хрещатику з “домовиком” Кузьмичем

Український співак Андрій Данилко завдяки вдало підібраному образу кумедної провідниці Вєрки Сердючки зміг заробити мільйонні статки та купити собі квартиру мрії з видом на київський Хрещатик.

Вона не змогла бути з ним до кінця життя: як виглядала покійна дружина Олексія Вертинського – його кохання

Олексій Вертинський має за плечима два шлюби, але остання дружина залишила найвагоміше місце в його серці - що з нею сталося та чому актор більше не може ні кого покохати.