Кіт повністю зіпсував ремонт: наніс збитків на десятки тисяч євро

Кіт наніс чималих збитків будівлі мерії в Нідерландах. Підступна тварина тишком пробралася в ратушу Доккума і влаштувала справжній бедлам.

Працівники щойно завершили ремонтні роботи й збиралися влаштувати урочисте відкриття. Та не склалося. Муркотик проник у приміщення, розташоване в Фрісландії, набачивши отвір. Прогулюючись по поверху, тварина випадково натиснула на кран, з якого почала виливатися вода.

Одна котяча нічна прогулянка ратушею принесла збитків на 10 тисяч євро

Підрядник, що завітав вранці до приміщення, знайшов сліди “злочинця”. Все мерське крісло було вкрите шаром котячої шерсті. Потоп зіпсував не лише підлогу, але й стіни та меблі, до того ж просочився в гараж.

Працівники мерії не змогли приступити до роботи. Тільки чверть робочих місць залишилася неушкодженою. Приміщення потребує ретельного висушування і повторних косметичних процедур. Мер приблизно оцінив збитки, нанесені твариною – вийшло в межах 10-20 тисяч євро. Винуватця переполоху виловили й виселили з приміщення.

Особу злочинця вирахували за кріслом, на якому залишилися сліди котячого смуху

Як прогнати чужого кота-шибеника

Якщо вам добре знайомі котячі пустощі, і хочеться прогнати з власної ділянки сусідського пухнастого нахабу, слід вдатися до кардинальних методів.

Поливайте город регулярно. Сира вогка земля, в якій можна забруднити лапки, категорично не сподобається непроханому гостю.

Можна встановити автоматичну поливалку. Тварина кілька разів потрапить під раптовий душ і надалі обходитиме ваш город десятою дорогою.

Якщо завести великого собаку, то він відлякуватиме всіх чужих котів від господи. Чотирилапі оберуть для себе інші шляхи.

Нові статті

Схожі статті

Ольга Фреймут з модним пожовклим каре розказала, як елегантно їсти банан: оцінять всі чоловіки України

Ольга Фреймут активно продовжує навчати своїх підписників етикету, тож цього разу зірку можна було побачити саме із бананом в кадрі - про що йдеться?

Як виглядає могила Ніни Матвієнко: не з пам’ятником, а з дерев’яним хрестом і портретом – пройшов 1 рік

Родичі Ніни Матвієнко вшанували пам'ять видатної української співачки та акторки на річницю її відходу. Її творчість, яка зробила значний внесок у розвиток української музики, назавжди жива з нами.

Не холостяк, як думають всі: 34-річний Тарас Цимбалюк не приховує свою кохану – чиє ж серце підкорив актор

Тарас Цимбалюк у свої 34 роки вже був одружений двічі, але ці союзи розпались - як щодо третього одруження? Актор показав свою кохану дівчину Світлану Готочкіну.

Джамала, Полякова, Решетнік та інші зірки відреагували на роман Лесі Нікітюк з майбутнім мером Одеси: “Аааа”

36-річна ведуча Леся Нікітюк трохи витримала інтригу і сдалась, розсекретивши справжнє імʼя бойфренда. Ним став Дмитро Бабчук. Як відреагували на новий роман Лесі її колеги?