Чоловікам не можна довірити ані собаку, ані дитину: обов’язково щось наплутають

Чоловіки гарно пораються з багатьма важливими справами, але здатні проколотися на якихось дрібничках. Особливо кумедно виглядають, коли їх просять зробити щось зовсім простеньке.

Чоловік переплутав собаку

Подружжя з Каліфорнії, в принципі, живе душа у душу. Тож коли чоловік вирішив зробити добру справу, дружина Коко доручила з’їздити в салон грумінгу. Задача була доволі простенька – привезти додому улюблену собачку жінки після стрижки.

Чоловік привіз від грумера чужу собаку

Руді залюбки зголосився виконати доручення. Сів за кермо, проїхав до салону, зайшов у середину й сповістив присутнім, що його до них прислала дружина Коко. Йому винесли невеличкого песика. Господар помітив, що він не дуже схожий на домашнього улюбленця, але вирішив, що це чотирилапу істоту намарафетили до невпізнання, то й забрав із собою.

А вдома Коко закатала справжню істерику, отримавши замість своєї улюблениці зовсім чужого пса. Виявляється, грумери неправильно зрозуміли чоловіка й видали йому собаку на ім’я Коко. Довелося їхати назад й обмінюватися собачками з хазяями, які були на місці й дуже нервували через підміну.

Чоловік переплутав дітей

Попередня історія – ще пів біди порівняно з тією, що трапилася з нашим наступним героєм. 80-річний дідусь відбув у дитсадок, аби забрати свою онуку. Підійшов до воріт, побачив малюків, які гралися на подвір’ї, вигукнув ім’я.

Дідусь привів з дитсадка чужу дитину

Одна з дівчаток побігла назустріч літній людині. Дідусь узяв дитя за руку і повів додому, розпитуючи дорогою, чим мала займалася протягом дня. Дитина бадьоро розповідала останні дитсадкові новини.

Тільки коли зайшли до квартири, бабуся сплеснула в долоні – на порозі стояв її чоловік із чужою дівчинкою. Жінка тут же зателефонувала до дитсадка й сповістила про підміну. З’ясувалося, що в дівчаток були ідентичні імена, от 4-річна дівчинка й підійшла, думаючи, що кличуть саме її.

Нові статті

Схожі статті

Не холостяк, як думають всі: 34-річний Тарас Цимбалюк не приховує свою кохану – чиє ж серце підкорив актор

Тарас Цимбалюк у свої 34 роки вже був одружений двічі, але ці союзи розпались - як щодо третього одруження? Актор показав свою кохану дівчину Світлану Готочкіну.

Джамала, Полякова, Решетнік та інші зірки відреагували на роман Лесі Нікітюк з майбутнім мером Одеси: “Аааа”

36-річна ведуча Леся Нікітюк трохи витримала інтригу і сдалась, розсекретивши справжнє імʼя бойфренда. Ним став Дмитро Бабчук. Як відреагували на новий роман Лесі її колеги?

Ніколи б не подумали: на що витратили свої перші гонорари українські зірки? Монатік, Винник, DZIDZIO та інші

Перші зароблені гроші для багатьох українських зірок — це не просто фінансова підтримка, але й можливість втілити свої мрії, зробити важливий внесок у сім'ю або інвестувати в свою кар'єру.

Елітна нерухомість Сердючки: Данилко показав, як виглядає його квартира на Хрещатику з “домовиком” Кузьмичем

Український співак Андрій Данилко завдяки вдало підібраному образу кумедної провідниці Вєрки Сердючки зміг заробити мільйонні статки та купити собі квартиру мрії з видом на київський Хрещатик.