Кіт може товаришувати з пацюком, а пес – із білкою: як іще дивують домашні улюбленці, “закохуючись” не в тих

Зазвичай тварини або ворогують з представниками інших видів, або ставляться до них із повною байдужістю. Та іноді трапляються дивовижні випадки нестандартної дружби братів наших менших.

Свиня і курка

У притулку, де поселили в’єтнамську вислобрюху свиню Франциско, тварина раптово знайшла собі компаньйона в особі курки Аліси. Вони практично весь час знаходяться поряд.

Свиня з задоволенням катає курку на спині

Від Франциско хазяї відмовилися, бо вважали, що це мінісвинка. А коли подарована на день народження донечки тварина виросла надто великою і не вписувалася у приміщення, від неї довелося позбутися. Алісу ізолювали на карантин, щоб переконатися у відсутності пташиного грипу. Доля звела птаха і ссавця в одному місці, й вони стали нерозлучними. Курка часто сидить на спині у свого великого друга, а того, здається, це повністю влаштовує.

Кіт і щур

Кіт – і щур – чудова білосніжна парочка

Заклик кота Леопольда із відомого мультика жити дружно, здається, врешті втілився в життя. На цей раз мило потоваришували кіт із пацюком. У подібну ідилію мало хто може повірити, тому ролик, викладений хазяями в мережу, набрав мільйони переглядів і купу коментарів.

Собака і білка

Пес закохався у білку

Ретривер Мерфі став багато часу проводити на задньому дворі. Хазяйка надумала стежити за годованцем й з подивом дізналася, що Мерфі очікує на руду подружку. До нього в гості зрідка навідувалася білка, яку жінка тут же нарекла Чіппі.

Дружба між псом і білкою настільки зміцніла, що Чіппі стала підходити до дверей, викликаючи Мерфі на прогулянку. Дівчина стала підгодовувати подружку чотирилапого горішками. Невдовзі білка стала настільки сміливою, що почала заходити в комору. Кавалер завжди намагається наділити гостю подарунками – приносить свій м’ячик та інші іграшки. Отака дивна любов.

Нові статті

Схожі статті

Ольга Фреймут з модним пожовклим каре розказала, як елегантно їсти банан: оцінять всі чоловіки України

Ольга Фреймут активно продовжує навчати своїх підписників етикету, тож цього разу зірку можна було побачити саме із бананом в кадрі - про що йдеться?

Як виглядає могила Ніни Матвієнко: не з пам’ятником, а з дерев’яним хрестом і портретом – пройшов 1 рік

Родичі Ніни Матвієнко вшанували пам'ять видатної української співачки та акторки на річницю її відходу. Її творчість, яка зробила значний внесок у розвиток української музики, назавжди жива з нами.

Не холостяк, як думають всі: 34-річний Тарас Цимбалюк не приховує свою кохану – чиє ж серце підкорив актор

Тарас Цимбалюк у свої 34 роки вже був одружений двічі, але ці союзи розпались - як щодо третього одруження? Актор показав свою кохану дівчину Світлану Готочкіну.

Джамала, Полякова, Решетнік та інші зірки відреагували на роман Лесі Нікітюк з майбутнім мером Одеси: “Аааа”

36-річна ведуча Леся Нікітюк трохи витримала інтригу і сдалась, розсекретивши справжнє імʼя бойфренда. Ним став Дмитро Бабчук. Як відреагували на новий роман Лесі її колеги?