Балерина зробила собі талію у 29 см: задля цього дівчині не довелося лягати під ніж хірурга

Дівчина не ставила собі за мету стати володаркою осиної талії. Все за неї вирішила підступна хвороба, що завадила бідолашці займатися улюбленим балетом.

Рут Лужан займалася балетом і мріяла виконувати сольні партії на сцені. Але не склалося. Коли юній балерині минуло 19 років, викладач помітив невідповідність рухів у дівчини й порадив проконсультуватися з лікарем.

Діагноз, поставлений мексиканці, неабияк приголомшив. Виявляється, юнка страждає на синдром гіперлаксії. Це дуже рідкісна хвороба, при якій зв’язки надміру розтягуються і не можуть нормально підтримувати суглоби.

Необхідність постійно носити корсет призвела до катастрофічного зменшення талії

Про балет Рут, яка страждала на гіперрозслабленість, довелося забути назавжди. Життя дівчини змінилося до невпізнання. Але хвороба раптово принесла інше захоплення. Лікарі попередили, що пацієнтці треба весь час носити корсет, інакше вона відчуватиме біль у суглобах, скутість у рухах, буде швидко втомлюватися. А ще підступні суглоби будуть постійно клацати.

Отже, Лужан дослухалася до рекомендацій ескулапів і ретельно виконувала всі настанови. Від постійного носіння корсета під одягом талія дівчини стала катастрофічно зменшуватися. У 26 років Рут мала талію в об’ємі всього 29,9 см. Такого приголомшливого результату дівчині вдалося досягнути без хірургічного втручання, виключно носінням жорсткого корсета.

Об’єм талії у дівчини складає всього 29 см

Світлини дівчини з осиною талією в мережі стали набирати мільйони переглядів, і мексиканка стала зіркою Інстаграму. Її фігура набула форми пісочного годинника, що неабияк вражало користувачів.

Тепер дівчина не переймається, що довелося забути про кар’єру балерини. Їй подобається її новий образ. У туго зашнурованому корсеті вона почувається розкутою, з гарною поставою. А за її життям з цікавістю стежать понад 1,3 мільйона підписників.

Нові статті

Схожі статті

Життя у своєму будинку – каторга, яку назвати життям не можна. Чому так живуть більшість українців?

Для багатьох життя у власному будинку є мрією, але реальність виявляється далеко не такою ідилічною, як здавалося. Дійсно, власний дім надає певні переваги, проте з ним пов'язано й чимало труднощів.

Дмитро Ступка у перший же день звільнився з роботи у США: надірвав спину і не тільки – не в кіно знімається

Дмитро Ступка вже як три роки будує своє життя за кордоном у США і до України не планує повертатись - актор розповів про зміни щодо його діяльності.

Завдання для справжньої господині: як зберегти свіжу капусту взимку, щоб вона залишилась хрумкою аж до літа

Зберегти капусту хрумкою та соковитою протягом всієї зими - цілком можливо. Для цього потрібно знати лише кілька секретів. Дізнайтесь про них детальніше в матеріалі від "Одного факту".

Ольга Фреймут з модним пожовклим каре розказала, як елегантно їсти банан: оцінять всі чоловіки України

Ольга Фреймут активно продовжує навчати своїх підписників етикету, тож цього разу зірку можна було побачити саме із бананом в кадрі - про що йдеться?