Весілля з кішкою, собакою чи рептилією: для цієї категорії людей немає нічого неможливого

Що б там не говорили зоозахисники, а деякі люди ставляться до тварин, немов до рівні. Навіть весілля з чотирилапами влаштовують. І не завжди у партнери обирають невинних котиків чи собачок.

Весілля з кішкою з розрахунку

Коли Деборі Ходж відмовили в Лондоні в оренді квартири через наявність кішки, жінка придумала неординарний вихід з ситуації – офіційно оформила шлюб з тваринкою на прізвисько Індія.

Чого не зробиш заради квартири

На думку 49-річної жінки, тепер їх не зможуть розлучити господарі нерухомості. Раніше на вимогу орендодавців Дебора позбавлялася пухнастих улюбленичків, але Індія значить для неї практично те, що й двоє дітей. Бідолашна тваринка втратила лапку під час аварії. Розлучатися з улюбленицею, яка потребує допомоги, щаслива наречена не планує.

Заміж за собаку через злі чари

18-річна дівчина змушена була провести шлюбний обряд із собакою, інакше вона не змогла б позбутися прокляття. Пса привезли прямо на місце урочистості. Тепер Мунда має піклуватися про свого благовірного. А за кілька тижнів після повного очищення карми їй дозволять вступити у шлюб із чоловіком.

Пес-чоловік захистить від чар

Обряд із собакою знадобився задля майбутнього щасливого життя молодят. В іншому разі вони зазнали б нещастя. Для цього району Індії весілля з псом ні в кого не викликає подиву. Дівчата погоджуються на це, щоб надалі у них усе було гаразд.

Одруження з алігатором заради процвітання

В мексиканському місті Сан-Педро-Уамелула мер змушений був зіграти весілля з крокодилихою. Свою Маленьку Принцесу Віктор Уго Соса проніс вулицями міста, вбравши у весільну сукню, а городяни радо вітали молодят.

Алігаторка-наречена принесе достаток

На офіційній церемонії зібралося майже все місто. Наречений навіть поцілував кохану, щоправда, обачливо зав’язав їй пащеку перед цим. Подібні свята є частиною старовинного ритуалу поєднання лідера громади з божеством. Всі свято вірять, що після подібного шлюбу їхнє містечко процвітатиме.

Нові статті

Схожі статті

Дитячі фото Олі Полякової та Монатіка проти сучасного іміджу: відразу видно, хто вкладається у пластику

Цікаво подивитися на дитячі фото відомих людей і порівняти їх із тим, як вони виглядають сьогодні. Іноді ми не розуміємо наскільки змінились наші кумири, поки не поглянемо на них у ретроспективі.

Життя у своєму будинку – каторга, яку назвати життям не можна. Чому так живуть більшість українців?

Для багатьох життя у власному будинку є мрією, але реальність виявляється далеко не такою ідилічною, як здавалося. Дійсно, власний дім надає певні переваги, проте з ним пов'язано й чимало труднощів.

Дмитро Ступка у перший же день звільнився з роботи у США: надірвав спину і не тільки – не в кіно знімається

Дмитро Ступка вже як три роки будує своє життя за кордоном у США і до України не планує повертатись - актор розповів про зміни щодо його діяльності.

Завдання для справжньої господині: як зберегти свіжу капусту взимку, щоб вона залишилась хрумкою аж до літа

Зберегти капусту хрумкою та соковитою протягом всієї зими - цілком можливо. Для цього потрібно знати лише кілька секретів. Дізнайтесь про них детальніше в матеріалі від "Одного факту".