Дівчина, збираючись заміж, трішки переборщила з ботоксом: стала косити й не може заплющити око

Півтора десятиліття відома блогерка Карла Беллуччі колола собі ботокс, щоб виглядати пристойно. Та напередодні весілля щось пішло не так, і тепер бідолашна наречена не може заплющити око.

Півтора десятиліття відома блогерка Карла Беллуччі колола собі ботокс, щоб виглядати пристойно. Та напередодні весілля щось пішло не так, і тепер бідолашна наречена не може заплющити око.

Дата святкування призначена за 5 тижнів, а дівчина перебуває у розпачі, адже витратила 20 тисяч доларів, щоб позбутися зморшок, натомість отримала проблему з лівим оком. Мама Карли гірко жартує, що донька перетворилася на “наречену Франкенштейна”.

Бідолаха тепер не може заплющити ліве око

Беллуччі живе зі своїм бойфрендом багато років. Вони з Джіо виховують трьох дітлахів. Тепер урешті зібралися узаконити стосунки на офіційному рівні.

Зазвичай блогерка щороку витрачала по півтори тисячі доларів на уколи краси. Так було останні 26 років. Потім їй у двох клініках запропонували зробити це абсолютно безплатно. І вона пристала на ці сумнівні пропозиції. Згодом гірко пошкодувала про свою необачність.

Можливо, Карла сама винна у неприємностях. Адже медики рекомендують між процедурами робити перерву хоча б у 3 місяці. Вона ж протягом трьох тижнів зробила чотири уколи ботоксу, відвідавши обох спонсорів.

Тепер Карла почуває себе косоокою

Відразу після останнього візиту дівчина втямила – сталося щось лихе. Обличчя виглядало шорстким. Джіо, побачивши кохану, теж зауважив, що вона не така як раніше. Прокинувшись наступного дня, Карла втямила, що заробила косоокість, а ліве око взагалі не заплющується.

В подальші дні ситуація лише ускладнилася. Беллуччі з надією чекає, допоки ботокс розчиниться в організмі, й обличчя повернеться в норму. Але на це має піти кілька тижнів. Чи готова надалі відмовитися від ін’єкцій? Напевно, що ні.

Нові статті

Схожі статті

Пластична хірургія жива, поки вони відомі: вражаючі метаморфози українських зірок після процедури!

Українські зірки, які пройшли через пластику, показують, що це не соромно — навпаки, це може бути важливим кроком на шляху до успіху. Вони продовжують залишатися прикладом.

Ідеальна кандидатура на Євробачення-2025: Джамала озвучила, кого бачить на сцені пісенного конкурсу

Переможниця міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2016" Джамала назвала ідеальну кандидатуру на цей конкурс в 2025 році. Кого із зіркових українок вона б відправила туди, якщо не себе?

Дитячі фото Олі Полякової та Монатіка проти сучасного іміджу: відразу видно, хто вкладається у пластику

Цікаво подивитися на дитячі фото відомих людей і порівняти їх із тим, як вони виглядають сьогодні. Іноді ми не розуміємо наскільки змінились наші кумири, поки не поглянемо на них у ретроспективі.

Життя у своєму будинку – каторга, яку назвати життям не можна. Чому так живуть більшість українців?

Для багатьох життя у власному будинку є мрією, але реальність виявляється далеко не такою ідилічною, як здавалося. Дійсно, власний дім надає певні переваги, проте з ним пов'язано й чимало труднощів.