Закохана дамочка не помітила підміни: замість чоловіка вона 2 роки зустрічалася з… жінкою

Жінка познайомилася з чоловіком на сайті знайомств, закохалася і мала намір створити міцну дружну сім'ю. Та за 2 роки стосунків раптово дізналася, що її обранець є… жінкою.

Жінка познайомилася з чоловіком на сайті знайомств, закохалася і мала намір створити міцну дружну сім’ю. Та за 2 роки стосунків раптово дізналася, що її обранець є… жінкою.

Лаура (ім’я змінено) звернулася до суду з дивною скаргою на нареченого. Скаржниця несподівано виявила, що її наречений є жінкою. Подібний обман страшенно розлютив закохану дамочку. Вона була певна, що є гетеросексуальною. Та виявилося, що її мимоволі примусили до гомосексуальних стосунків.

Лаура була певна, що зустрічається з чоловіком

За 2 роки Лаура не виявила, що насправді закохана в жінку, а не в чоловіка. Вони познайомилися на сайті знайомств. Блейд відзначила, що вона чоловік. От наша героїня й відгукнулася на пропозицію поспілкуватися.

За кілька місяців листування в Інтернеті вони врешті зустрілися. Швидко знайшли спільну мову і почали зустрічатися. Невдовзі справа дійшла до інтиму. Лаура не відчула, що поряд із нею в ліжку перебуває жінка, а не чоловік.

Блейд не роздягалася перед нею, весь час ходила у футболці вільного крою і боксерських трусах. А під час розваг користувалася твердим предметом. Так минуло 2 роки. Зустрічі закоханих відбувалися не часто, але регулярно.

Судді доведеться приймати непросте рішення

Лаура обожнювала свого кавалера й мала намір згодом вийти за нього заміж. А коли врешті дізналася, що весь цей час крутила роман із жінкою, була на межі істерики. Такої витонченої підступності вона й уявити не могла.

Жінка зазирнула на сторінку коханого у Фейсбуці й втямила, що її жорстоко обманули, мимоволі змусивши займатися нетрадиційним сексом. У суді Блейд пояснила, що вони просто гралися в рольові ігри, й вона нікого не обманювала. Яким буде рішення судді у цій пікантній справі, поки що невідомо.

Нові статті

Схожі статті

Пластична хірургія жива, поки вони відомі: вражаючі метаморфози українських зірок після процедури!

Українські зірки, які пройшли через пластику, показують, що це не соромно — навпаки, це може бути важливим кроком на шляху до успіху. Вони продовжують залишатися прикладом.

Ідеальна кандидатура на Євробачення-2025: Джамала озвучила, кого бачить на сцені пісенного конкурсу

Переможниця міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2016" Джамала назвала ідеальну кандидатуру на цей конкурс в 2025 році. Кого із зіркових українок вона б відправила туди, якщо не себе?

Дитячі фото Олі Полякової та Монатіка проти сучасного іміджу: відразу видно, хто вкладається у пластику

Цікаво подивитися на дитячі фото відомих людей і порівняти їх із тим, як вони виглядають сьогодні. Іноді ми не розуміємо наскільки змінились наші кумири, поки не поглянемо на них у ретроспективі.

Життя у своєму будинку – каторга, яку назвати життям не можна. Чому так живуть більшість українців?

Для багатьох життя у власному будинку є мрією, але реальність виявляється далеко не такою ідилічною, як здавалося. Дійсно, власний дім надає певні переваги, проте з ним пов'язано й чимало труднощів.