Чого не зробиш заради улюбленого виконавця: чоловік став повною копією Майкла Джексона

Надмірна любов до творчості Майкла Джексона змусила чоловіка вдатися до кількох пластичних операцій – аби тільки здобути вигляд свого кумира.

Надмірна любов до творчості Майкла Джексона змусила чоловіка вдатися до кількох пластичних операцій – аби тільки здобути вигляд свого кумира.

Аргентинцю Лео Бланко знадобилося 42 тис. доларів, щоб стати повною копією свого кумира співака Майкла Джексона. Довелося робити чимало змін у зовнішності – змінити форму носа й вух, а ще вдатися до ліпосакції.

Щось спільне з Майклом Джексоном проглядається

Ще у 15 років Лео усвідомив, що хоче стати таким, як Майкл. Тому й почав поступово змінювати зовнішність, втрачаючи особистість. На рахунку Бланко вже 11 хірургічних втручань. Дещо мешканцю Аргентини не подобається, і він жадає змінити цю частину. Так було з підборіддям.

Матір 26-річного дивака не впізнає рідного сина й постійно цікавиться, чи не нашкодять йому подібні операції. Адже під час будь-якої з неї молодик може померти. На що чує у відповідь: не треба було народжувати некрасивого сина.

За дивовижними перетвореннями в мережі Інстаграм за молодиком стежать чимало людей. Лео поки що не планує зупинятися на досягнутому. Адже певен, що кожний похід до пластичного хірурга поступово наближає його до кінцевої мети – стати повною копією культового артиста.

Залишилося вивчити місячну ходу

Бланко ділиться зі своїми підписниками намірами, зазначаючи, що не може зараз зупинитися, повинен змінювати в собі певні частинки знову й знову. На рахунку в фаната Джексона дві операції з отопластики, чотири процедури ліпосакції. Стільки ж ринопластик, і це не рахуючи численних аплікацій гіалуронової кислоти уперемішку з ботоксом.

Останньою була операція з вироблення контурної лінії нижньої щелепи. Та щойно молодик отримав більш квадратне підборіддя, відразу ж замислив нове перетворення. Серед планів – ще одна переробка підборіддя і три моменти з виправлення носа. А в проміжках між операціями Лео має на меті зробити кілька ін’єкцій, щоб підійняти брови.

Нові статті

Схожі статті

Пластична хірургія жива, поки вони відомі: вражаючі метаморфози українських зірок після процедури!

Українські зірки, які пройшли через пластику, показують, що це не соромно — навпаки, це може бути важливим кроком на шляху до успіху. Вони продовжують залишатися прикладом.

Ідеальна кандидатура на Євробачення-2025: Джамала озвучила, кого бачить на сцені пісенного конкурсу

Переможниця міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2016" Джамала назвала ідеальну кандидатуру на цей конкурс в 2025 році. Кого із зіркових українок вона б відправила туди, якщо не себе?

Дитячі фото Олі Полякової та Монатіка проти сучасного іміджу: відразу видно, хто вкладається у пластику

Цікаво подивитися на дитячі фото відомих людей і порівняти їх із тим, як вони виглядають сьогодні. Іноді ми не розуміємо наскільки змінились наші кумири, поки не поглянемо на них у ретроспективі.

Життя у своєму будинку – каторга, яку назвати життям не можна. Чому так живуть більшість українців?

Для багатьох життя у власному будинку є мрією, але реальність виявляється далеко не такою ідилічною, як здавалося. Дійсно, власний дім надає певні переваги, проте з ним пов'язано й чимало труднощів.